ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κάναμε το κούρεμα που προτείνει ο Ηλίας Ζάρμπαλης για το 2019


Χριστίνα Γουδρούπη

1 Φεβρουαρίου 2019

ilias-zarbalis-7305.jpg

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας που συνειδητοποιεί ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξει το κούρεμά της, γιατί πλέον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι -κυριολεκτικά.

Για εμένα αυτή η στιγμή έφτασε πριν από λίγο καιρό, όταν κατάλαβα ότι έχω ακριβώς το ίδιο κούρεμα την τελευταία δεκαετία, και τα μαλλάκια που μακραίνω με στοργή και φροντίδα είναι ταλαιπωρημένα και βαρετά.

Αυτό που είχα ανάγκη ήταν ένα κούρεμα φρέσκο, νεανικό και stylish, χωρίς όμως να μου δυσκολέψει τη ζωή. Ωραία η μόδα και το στιλ, αλλά η άνεσή μου είναι ωραιότερη. Δεν μπορώ να σκέφτομαι συνέχεια ότι το μαλλί μου χρειάζεται δεκάδες προϊόντα και ώρες styling για να δείχνει όμορφο.

Το πρόβλημα ήταν ότι για να αποχωριστώ τα μακριά μου μαλλάκια, έπρεπε να νιώσω εμπιστοσύνη. Ακόμα κι αν δεν επρόκειτο για μια ακραία αλλαγή, δεν μπορούσα να εμπιστευτώ τον οποιοδήποτε. Για αυτόν το λόγο στράφηκα στον άνθρωπο που έχει κάνει το όνομά του συνώνυμο με τα σύγχρονα και δημιουργικά κουρέματα, τον Ηλία Ζάρμπαλη.

Εδώ και μερικές μέρες, το κομμωτήριο του Ηλία Ζάρμπαλη βρίσκεται σε νέα διεύθυνση στο Κολωνάκι. Έκλεισα λοιπόν ραντεβού και πήγα (εισπνοή - εκπνοή). To καινούριο κομμωτήριο είναι πολύ όμορφο και μοντέρνο. Εντύπωση κάνουν οι πολλοί καθρέφτες, ενώ ο χώρος αποπνέει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας, μέσω της urban αισθητικής του.

Σε έναν τέτοιο χώρο περίμενα μια σχετικά ψυχρή επαγγελματική υποδοχή, αλλά διαψεύστηκα. Τα πρόσωπα που συνάντησα ήταν πολύ φιλικά και όλες οι κοπέλες με τις οποίες μίλησα, από την Τζωρτζίνα που με υποδέχτηκε και με ρώτησε "τι θα κάνουμε;" μέχρι τις κοπέλες που με έλουσαν, μου στέγνωσαν τα μαλλιά και με χτένισαν στο τέλος, με έκαναν να νιώσω πολύ οικεία και άνετα.

Μετά από το λούσιμο, ήρθε η ώρα να γνωριστώ κι επισήμως με τον Ηλία Ζάρμπαλη και να αφεθώ στα χέρια του.

-Τι θα κάνουμε;

-Ο,τι κρίνετε καλύτερο, αρκεί να αποφύγουμε τις ακρότητες. Σας εμπιστεύομαι.

Αφού διαφωνήσαμε λίγο για το πόσο κοντά έπρεπε να τα κόψω (τα ήθελε πιο πολύ, εγώ δεν ήμουν τόσο έτοιμη) και αν έπρεπε να κάνω αφέλειες (είπε πως ναι, είπα πως δε θα κατάφερνα να τις συντηρήσω), βρήκαμε τη χρυσή τομή, και κόπηκαν οι πρώτες τούφες.

Ακολούθησε το στέγνωμα και το χτένισμα, ενόσω εγώ έριχνα ματιές αγωνίας στη φίλη που είχε έρθει για να μου κάνει παρέα κι εκείνη μου έκανε νοήματα ότι όλα πάνε παραπάνω από καλά.

Το αποτέλεσμα επιβράβευσε την επιλογή. Μετά από τις τελευταίες λεπτομέρειες που "πείραξε" ο Ηλίας Ζάρμπαλης, είδα επιτέλους τα μαλλιά μου πιο υγιή και stylish από όσο έχουν υπάρξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το νέο μου κούρεμα είναι συμμετρικό και ίσιο, αλλά έχει layers που προσθέτουν όγκο και κίνηση, ενώ πλέον έχω μερικές τούφες γύρω από το πρόσωπο, που κάνουν το look πιο ενδιαφέρον. Ο Ηλίας Ζάρμπαλης μου έκανε ένα κούρεμα απολύτως συνεπές με την αισθητική και τη φιλοσοφία του, δηλαδή ένα κούρεμα πολύ σύγχρονο και urban, το οποίο μπορώ να συντηρώ από το πρωί μέχρι το βράδυ με ελάχιστο styling.

Με το ταλέντο και τη δημιουργικότητα που τον χαρακτηρίζουν, ο Ηλίας Ζάρμπαλης έδωσε στο look μου τη φρεσκάδα και τον αέρα που χρειαζόταν. Εκτός από πολύ ανάλαφρα και υγιή, τα μαλλιά μου είναι πλέον πολύ περισσότερο stylish, με πολύ λιγότερο κόπο και χρόνο. Ή όπως μου είπε και η fashion editor Αφροδίτη όταν με είδε, "είσαι πολύ πιο fashion τώρα".

Εάν θέλετε κι εσείς μια ανανέωση του look σας και θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας ένα στιλ ανέμελο και urban, κλείστε ένα ραντεβού στο νέο κομμωτήριο του Ηλία Ζάρμπαλη στο Κολωνάκι.

Διεύθυνση: Ξάνθου 5, Κολωνάκι | Τηλεφωνο: 6982390759 | Facebook: @ZarbalisHair | Instagram: @zarbalis_philosophy

Credits Φωτογραφιών: Μυρτώ Τσίναλη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.