ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσετε για καθαρά και λαμπερά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

7 Φεβρουαρίου 2019

mallia.jpg

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία στη περιποίηση των μαλλιών τους και οχι άδικα αφού τα υγιή και λαμπερά μαλλιά δημιουργούν μία τέλεια εμφάνιση. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες συνήθειες που πολλές γυναίκες δεν έχουν υιοθετήσει ακόμη όπως είναι το καθάρισμα των εργαλείων styling, καθώς και αυτό το βήμα επηρεάζει τη περιποίηση αλλά και την "υγεία" των μαλλιών.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με τα παρακάτω απλά βήματα:

Για το σίδερο μαλλιών και το ψαλίδι που κάνουμε τις μπούκλες, μπορείτε με ένα νωπό πανάκι από μικρο-ίνες να καθαρίστε καλά την επιφάνεια τους. Επίσης, για το πιστολάκι χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να καθαρίζετε το πίσω μέρος που μαζεύει χνούδια και σκόνη, εμποδίζοντας έτσι και την απόδοσή του.

Βέβαια, μην αμελείτε τις χτένες και τις βούρτσες που μαζεύουν τη περισσότερη “βρωμιά” και χρειάζεται τουλάχιστον μία με δυο φορές την εβδομάδα να πλένονται με προσοχή. Μια απλή λύση καθαρισμού είναι να τρίψετε με λίγες σταγόνες σαμπουάν τις χτένες σας και να ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Δοκιμάστε να υιοθετήσετε τις παραπάνω συνήθειες και δείτε τη διαφορά!

Δείτε ακόμη:

Matte lipsticks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.