ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4 tips για λαμπερά και υγιή μαλλιά


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2019

hairlook.jpg

Τα μαλλιά είναι ένα κυρίαρχο σημείο της εμφάνισης κάθε γυναίκας και οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να τα φροντίζουν καθώς επιθυμούν να είναι υγιή. Υπάρχουν λοιπόν κάποια tips τα οποία βοηθούν πολύ ώστε η τρίχα να είναι πραγματικά υγιής και λαμπερή.

Ποια είναι αυτά;

#1.Προσέξτε την ποσότητα σαμπουάν που χρησιμοποιείτε

Η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε δεν έχει σημασία και δεν θα καθαρίσει καλύτερα τα μαλλιά σας, αντιθέτως μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία.

#2. Αποφύγετε το καυτό νερό
Είναι προτιμότερο να ξεπλένουμε τα μαλλιά με πιο χλιαρό νερό, για να κλείνουν τα λέπια της τρίχας και τα μαλλιά σας θα λάμψουν όσο ποτέ.

#3. H επιδερμίδα του κεφαλιού χρειάζεται απολέπιση

Όπως γίνεται με το πρόσωπο έτσι με το τριχωτό της κεφαλής - προσθέσετε μερικές κουταλιές ζάχαρη στο σαμπουάν σας, για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας.

#4. Απλώστε conditioner στο τριχωτό του κεφαλιού

Συνήθως πολλές γυναίκες δεν το κάνουν γιατί φοβούνται πως θα βαρύνουν τα μαλλιά τους, όμως, όπως ακριβώς το πρόσωπο χρειάζεται ενυδάτωση, το ίδιο και η επιδερμίδα του κεφαλιού μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν.

Δείτε επιπλέον:

French Girls: 5+1 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ στα μαλλιά τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.