ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Bride Beauty: Tips για να επιλέξετε το νυφικό σας χτένισμα


Ελένη Τσούτση

23 Φεβρουαρίου 2019

44726681_2298566397038993_8554854624270633092_n.jpg

Αν δεχτήκατε τη πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σας και είστε στη διαδικασία των ετοιμασιών - σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιο θα είναι το hair look που θα επιλέξετε για τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Είναι αλήθεια ότι οι επιλογές είναι τόσες πολλές που θα μπερδευτείτε καθώς θα πρέπει να συνδυάσετε την ομορφιά με την πρακτικότητα - ας μη ξεχνάτε ότι θα είναι η μέρα που θα χορέψετε πιο πολύ από ποτέ! Βέβαια, ο στόχος είναι ένας, να βρείτε το πιο εντυπωσιακό και παράλληλα βολικό χτένισμα που θα σας ταιριάζει.

Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε μερικά χρήσιμα tipς για να σας βοηθήσουν.

#1. Απευθυνθείτε σε έναν hairstylist που θα σας δώσει πληθώρα επιλογών και θα σας πει τι σας ταιριάζει. Φυσικά, το χτένισμα που θα επιλέξετε, φροντίστε να ταιριάζει με το νυφικό σας ώστε να έχετε ένα ωραίο συνολικό look.

#2. Αν επιθυμείτε εκείνη την ημέρα πλούσια μαλλιά, μη φοβηθείτε να βάλετε extensions –χωρίς υπερβολή.

#3. Δώστε στα μαλλιά σας όλη τη θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζονται ώστε τη μεγάλη ημέρα να είναι ακόμη πιο λαμπερά. Οι μάσκες και τα λαδάκια θα τα βοηθήσουν να αλλάξουν όψη.

#4. Αποφύγετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στα μαλλιά σας που ίσως το μετανιώσετε πριν το γάμο σας, και σκεφτείτε ότι τα απλά hair looks πολλές φορές είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Επομένως, μη χάνετε χρόνο με τα περίπλοκα χτενίσματα – άλλωστε οι φωτογραφίες θα μείνουν και μια κλασική επιλογή χτενίσματος θα κάνουν την ανάμνηση πιο όμορφή.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.