ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 tips για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2019

street_milan.jpg

Ο καιρός αυτές τις μέρες δεν είναι ο ιδανικός για τα μαλλιά σας αφού η υγρασία που υπάρχει λόγω της βροχής φριζάρει τη τρίχα. Η στιγμή που μπορεί να έχετε κάνει το τέλειο ίσιωμα αλλά όταν βγαίνετε έξω ο καιρός έχει άλλα σχέδια για εσάς, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη – και έχει συμβεί σε όλες μας! Ίσως έχετε δοκιμάσει πολλά προϊόντα για να τιθασεύσετε τα φριζαρισμένα σας μαλλιά, ωστόσο το μυστικό φαίνεται ότι κρύβεται περισσότερο σε άλλες καθημερινές σας συνήθειες.

Ποιες είναι αυτές;

#1. Λουστείτε με conditioner

Mια φορά την εβδομάδα δοκιμάστε να λουστείτε μόνο με conditioner, που στο τέλος θα ξεπλύνετε κανονικά με νερό. Το conditioner περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον καθαρισμό των μαλλιών χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά τους έλαια και χωρίς να τα κάνει να «πετάνε».

#2. Στεγνώστε τα φυσικά

Η θερμότητα από το πιστολάκι είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα μαλλιά σας φριζάρουν. Γι' αυτό, προτιμήστε να τα στεγνώνετε φυσικά, τυλίγοντας μια πετσέτα γύρω απ' το κεφάλι.

3. Χτενίστε τα μαλλιά σας με την κλασική τσατσάρα

Οι κλασικές βούρτσες μπορούν μόνο να επιδεινώσουν το φριζάρισμα. Αφού βγείτε απ' το μπάνιο και τα μαλλιά σας είναι ακόμα υγρά, ξεμπερδέψτε τα με μια κλασική τσατσάρα. Έτσι, οι τρίχες δεν θα φριζάρουν!

4. Κρέμα χεριών ή σώματος για τα ατίθασα τουφάκια

Ένα από τα πιο έξυπνα τρικ styling για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα είναι να απλώσετε μια μικρή ποσότητα κρέμας χεριών ή σώματος στα τουφάκια που πετάνε. Η σύνθεσή τους είναι αρκετή για να τα ακινητοποιήσει.

#5. Φροντίστε να επισκέπτεστε συχνά το κομμωτήριο

Προσπαθήστε να είστε συνεπής στο ραντεβού σας με το κομμωτήριο για να καθαρίσετε την ψαλίδα, τουλάχιστον ανά δύο μήνες καθώς έτσι θα αποφύγετε το έντονο φριζάρισμα!

Δοκιμάστε τα παραπάνω tips και δείτε τη διαφορά!

Δείτε ακόμη:

Αφέλειες: Το μεγαλύτερο hair trend στο street style των fashion weeks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.