ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αφαιρέσετε εύκολα το ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι σας


Ελένη Τσούτση

23 Μαΐου 2019

nails1.jpg

To ημιμόνιμο μανικιούρ είναι η επιλογή πολλών γυναικών αφού προσφέρει διάρκεια στο αποτέλεσμα. Βέβαια αυτό που ίσως δυσκολεύει είναι το να το αφαιρέσετε μόνες σας στο σπίτι χωρίς να έχετε κλείσει ραντεβού με την nail artist σας.

Στην πραγματικότητα όμως μπορείτε να το καταφέρετε, αρκεί να ακολουθήσετε μερικά βασικά steps ώστε τα νύχια σας να μην σπάνε και να μεγαλώνουν φυσιολογικά.

Προσπαθήστε λοιπόν να αφαιρέσετε εύκολα το ημιμόνιμο μανικιούρ σας!

#1. Το πρώτο βήμα είναι να λιμάρετε την εξωτερική επιφάνεια του ημιμόνιμου μανικιούρ – αυτό θα κάνει πιο εύκολη την αφαίρεση. Το λεγόμενο buffing καλό θα είναι να το κάνετε με ήρεμες κινήσεις ώστε να μην καταπονήσετε τα νύχια σας.

#2. Next step: βάλτε μεγάλη ποσότητα ασετόν σε ένα βαμβάκι και τοποθετήστε το στο νύχι σας, τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο ώστε να μουλιάσει. Αυτό το βήμα το επαναλαμβάνετε για όλα τα νύχια σας και το αφήνετε να δράσει για αρκετά λεπτά. ( Ο χώρος που κάνετε την αφαίρεση χρειάζεται να ανανεώνεται ο αέρας).

#3. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, βγάλτε το αλουμινόχαρτο και με ένα ειδικό εργαλείο που λέγεται cuticle stick αφαιρέστε σωστά το ημιμόνιμο. Αν κάποια σημεία δεν αφαιρούνται με αυτή τη διαδικασία τότε χρησιμοποιήστε τη λίμα.

Τέλος, τα νύχια σας πριν το επόμενο μανικιούρ χρειάζονται ενυδάτωση είτε με μια κρέμα χεριών είτε με κάποιο ειδικό έλαιο κάνοντας μασάζ με ελαφριές κινήσεις.

Δείτε ακόμη:

Μπλε Νύχια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.