ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tips για να ενυδατώσετε φυσικά τα μαλλιά σας μετά το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

3 Σεπτεμβρίου 2019

Tips για να ενυδατώσετε φυσικά τα μαλλιά σας μετά το καλοκαίρι

Οι περισσότερες το καλοκαίρι αφήνουμε τα μαλλιά μας με το θαλασσινό αλάτι για ώρες και δεν χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ το ειδικό σπρέι προστασίας από τον ήλιο. Έτσι για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο ανανεωμένες πρέπει να δώσουμε στα μαλλιά μας την φροντίδα που χρειάζονται.

jenny.gr

Οι φυσικοί τρόποι να ενυδατωθούν τα μαλλιά μπορούν να βοηθήσουν να θρέψουν το τριχωτό της κεφαλής και να τα κάνουν λαμπερά και υγιή. Συγκεντρώσαμε τους πιο απλούς και εύκολους τρόπους που θα σας χαρίσουν στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που χρειάζονται.

#1. Ένα χειροποίητο spray με λιναρόσπορο μπορεί να κλειδώσει τις φθαρμένες άκρες και να κάνει τα μαλλιά πάλι υγιή και λαμπερά. Δημιουργήστε το αναμειγνύοντας ένα μέρος νερού, ένα μέρος λιναρόσπορου, ένα μέρος ηλιέλαιο και ένα κουταλάκι του γλυκού λαχανικό γλυκερίνη σε ένα μπουκαλάκι. Ανακατέψτε τα και ψεκάστε τα μαλλιά σας όποτε τα αισθάνεστε ξηρά.

#2. Μια άλλη κρέμα ενυδάτωσης που είναι πολύ εύκολο να τη δημιουργήσετε. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια κουταλιά της σούπας ζελέ αλόης βέρα, μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, μια κουταλιά της σούπας λάδι βιταμίνης Ε, και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Αυτό το μείγμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

#3. Επανορθωτικός Ορός Μαλλιών με Λεβάντα, Λεμόνι, Χαμομήλι - Αυτός ο εξομαλυντικός ορός διαθέτει ένα τριπλό μίγμα ελαίων για να καταπραΰνει και να θρέψει τις εύθραυστες άκρες των μαλλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.