ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε το wet hairstyle των celebrities


Ελένη Τσούτση

17 Σεπτεμβρίου 2019

Πώς θα αποκτήσετε το wet hairstyle των celebrities

Αν ένα hair look μπορούμε να πούμε ότι είναι edgy και παράλληλα sexy τότε είναι το wet look. Πολλές διάσημες κυρίες το υιοθετούν καθώς τις κάνει αμέσως να δείχνουν πιο λαμπερές και stylish.

Σύμφωνα με τον hair stylist των δαήμων, Larry King, υπάρχουν δύο τρόποι για να πετύχει κανείς το συγκεκριμένο hairlook.

Ο πρώτος είναι να δώσουμε στιλ στα μαλλιά μας, ενώ είναι βρεγμένα. Για να το πετύχουμε αυτό αρκεί να κάνουμε mix στο χέρι μας gel, με ένα προϊόν για wet look. Χτενίζουμε τα μαλλιά προς τα πίσω και εφαρμόζουμε το προϊόν, με φορά προς τα πίσω. Απαιτείται να το έχουμε απλώσει καλά στο χέρι-στα δάχτυλά μας. για να μη μείνει ποσότητα προϊόντος σε ένα συγκεκριμένο μέρος των μαλλιών.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνουμε τα μαλλιά μας να δείχνουν βρεγμένα. Και αν αναρωτιέστε πώς γίνεται αυτό, να σας υπενθυμίσουμε το προϊόν που ονομάζεται Brilliantine ή αλλιώς μπριγιαντίνη, η οποία είναι extra γυαλιστερή και δίνει την αίσθηση του wet look. Για την εφαρμογή, απλώνετε το προϊόν στο χέρι σας-στα δάχτυλά σας και δίνετε στα μαλλιά σας, το στιλ που επιθυμείτε.

Εμπνευστείτε από το τελικό αποτέλεσμα των αγαπημένων μας celebrities:

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.