ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα metallic nails είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα 


Ελένη Τσούτση

17 Οκτωβρίου 2019

Τα metallic nails είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα 

Οι πιο τολμηρές αποχρώσεις στα νύχια δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις μεταλλικές αποχρώσεις στο μανικιούρ. Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να υποστηρίξουν ούτε το πιο κλασσικό χρώμα, που είναι το κόκκινο.

Είναι ανάλογα με το στιλ που υποστηρίζει και υιοθετεί κάθε γυναίκα, αλλά και τη διάθεσή της. Για παράδειγμα όσες προτιμούν το ανδρόγυνο στιλ, είναι πιο κοντά σε σκούρα ή neautral χρώματα για μανικιούρ τους. Αντίθετα οι πιο μοντέρνες γυναίκες, δεν πρέπει να πουν όχι στα μεταλλικά νύχια. Έτσι, τα περισσότερα fashion girls του instagram υιοθέτησαν την απόλυτη τάση του φθινοπώρου.

Tip: Επειδή τα metallic nails, είναι μία επιλογή που δημιουργεί statement στο συνολικό σας look, προτιμήστε να το κάνετε, σε πιο κοντά νύχια. Αποφύγετε τα μακριά ή stilletto nails. Ίσως αυτός ο συνδυασμός να είναι "too much" οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ σας.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.