ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το μαγικό συστατικό που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2020

Το μαγικό συστατικό που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας τον χειμώνα

Μια γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει πολλούς beauty φόβους, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να έχει πάντα λαμπερά, υγιή και ενυδατωμένα μαλλιά. Όλο το χρόνο τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από πλούσια θρέψη και ενυδάτωση, αλλά ειδικότερα τον χειμώνα, που η πτώση της θερμοκρασίας και η απώλεια υγρασίας του περιβάλλοντος εντείνονται, συνήθως η τρίχα αφυδατώνεται και φριζάρει.  

jenny.gr

Αν βιώνετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση και δεν βλέπετε την λάμψη που θα θέλατε στα μαλλιά σας, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τα κατάλληλα προϊόντα που περιέχουν τα δραστικά συστατικά, τα οποία θα ανανεώσουν στην κυριολεξία την όψη των μαλλιών σας. Κάνοντας λοιπόν, μια εκτενή έρευνα στα top συστατικά που εγγυώνται να κάνουν τα μαλλιά σας πιο ζωντανά από ποτέ, ανακαλύψαμε ότι ένα είναι το μαγικό συστατικό: το έλαιο Jojoba.

Το έλαιο Jojoba, αποτελεί ένα μοναδικό συστατικό με εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες, χαρίζει εντατική θρέψη στα ξηρά μαλλιά, λειτουργεί κατά του φριζαρίσματος, ενώ παράλληλα, προσφέρει μοναδική απαλότητα και λάμψη στην ταλαιπωρημένη τρίχα. Plus, ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και μέταλλα και αποτελεί ένα από τα καλύτερα έλαια για μια βαθιά ενυδάτωση.

Γνωρίζοντας το καλύτερα από τον καθένα, η L’Oréal Paris για άλλη μια φορά καινοτομεί και λανσάρει τη νέα σειρά Elvive Extraordinary Oil Jojoba με κυρίαρχο συστατικό το έλαιο Jojoba.

jenny.gr

Το συγκεκριμένο έλαιο έχει μια ιδιαίτερη ιστορία καθώς προέρχεται από το εξαιρετικά άγονο κλίμα της Νότιας Αριζόνα και ευδοκιμεί διατηρώντας το νερό που βρίσκεται στο εσωτερικό της γης. Μάλιστα, παραδοσιακά το Jojoba oil χρησιμοποιούνταν κυρίως στην ιατρική, καθώς είναι γνωστό για τις βαθιά θεραπευτικές του ιδιότητες. Οι πρώτοι που το ανακάλυψαν ήταν οι Ινδιάνοι και έγινε διάσημο για τις ευεργετική του δράση από τον 18ο αιώνα και μετά.

Μελετώντας λοιπόν το πόσο σημαντικό είναι το jojoba oil και θέλοντας να ενυδατώσω σε βάθος τα μαλλιά μου, αφού το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι χρειάζονταν μια extra περιποίηση, εμπιστεύτηκα την νέα σειρά περιποίησης Elvive Extraordinary Oil Jojoba. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά θεαματικά, καθώς από τα πρώτα κιόλας λουσίματα ένιωσα την διαφορά και τα μαλλιά που πιο ανάλαφρα και λαμπερά.

jenny.gr

Η νέα περιποίηση που ακολούθησα είχε δυο εύκολα και απλά βήματα.

Πρώτο βήμα

Σε κάθε μου λούσιμο επιλέγω το σαμπουάν Elvive Extraordinary Oil Jojoba και το εφαρμόζω κάνοντας μασάζ από τη ρίζα έως τις άκρες και πλέον νιώθω ότι τα μαλλιά μου έχουν αξεπέραστη απαλότητα, ενώ αυτό που με χαλαρώνει είναι το ακαταμάχητο άρωμα Jojoba που τα αγκαλιάζει και μου χαρίζει αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσω την μέρα μου!

jenny.gr

Δεύτερο βήμα

Επέλεξα την μάσκα Elvive Extraordinary Oil καθώς είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα μέχρι τώρα τις μάσκες μαλλιών. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι εμπλουτισμένη με πλούσιο έλαιο Jojoba και προσφέρει στα μαλλιά μου εντατική θρέψη από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

jenny.gr

Πώς την χρησιμοποιώ;

#1.Πριν το λούσιμο εφαρμόζω μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά και την αφήνω να δράσει περίπου 5 λεπτά για εντατική θρέψη.
#2. Στο ντους, την εφαρμόζω μετά το σαμπουάν για 2-3 λεπτά κάτι το οποίο με βοηθάει στο εύκολο ξεμπέρδεμα.
#3. Τέλος, όταν θέλω να δώσω λάμψη στο χτένισμά μου εφαρμόζω ελάχιστη ποσότητα για να δώσω extra λάμψη.

jenny.gr

Μπορεί πολύ συχνά εμείς οι γυναίκες να αμελούμε την συστηματική περιποίηση των μαλλιών μας, αλλά πλέον με την σειρά Elvive Extraordinary Oil, δεν έχουμε καμία δικαιολογία αφού μόνο δυο βήματα αρκούν για να αποκτήσουμε τα μεταξένια μαλλιά που ονειρευόμαστε!

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.