ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To έξυπνο trick για να καλύψετε εύκολα τις πρώτες λευκές τρίχες


Ελένη Τσούτση

24 Ιανουαρίου 2020

To έξυπνο trick για να καλύψετε εύκολα τις πρώτες λευκές τρίχες

Η στιγμή που βλέπουμε την πρώτη άσπρη τρίχα να φιγουράρει στο μαλλιά μας, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη. Στην αρχή ίσως αγχωθούμε ότι έχουμε μεγαλώσει αλλά υπάρχει λύσει και σίγουρα μπορείτε να τις κρύψετε, αν φυσικά σας ενοχλούν!

Missing content item.

Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε μια καφέ μάσκαρα να σκουπίσετε ελαφρώς το βουρτσάκι ώστε να φύγει το περιττό υλικό και να κάνετε περάσπατα με τη μάσκαρα στα σημεία που πρέπει. Φυσικά μπορείτε να επενδύσετε και σε έξυπνα προϊόντα όπως τα παρακάτω:

#1. Το Magic Retouch, το πρώτο «μαγικό» spray προσωρινής κάλυψης των λευκών ριζών ήρθε για να μας σώσει.
Χρησιμοποιώντας το Μagic Retouch μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, μπορείς να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου στη ρίζα και να εξαφανίσεις όλες τις ανεπιθύμητες λευκές ρίζες.

jenny.gr

#2. Μια ακόμη εύκολη και άμεση λύση είναι το Magic Retouch Precision. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο προϊόν και να καλύψετε τα λευκά με το εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι που κάνει την όλη διαδικασία «παιχνιδάκι».

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.