ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το νέο κούρεμα της Jennifer Lopez λίγο πριν το Super Bowl


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2020

Το νέο κούρεμα της Jennifer Lopez λίγο πριν το Super Bowl

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για το επερχόμενο Super Bowl και η αδημονία του κοινού μεγάλη. Ειδικά όταν στη σκηνή θα εμφανιστούν η Jennifer Lopez και η Shakira, τότε τα standards ανεβαίνουν και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Όπως αναμένεται, και οι δύο κυρίες θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν το απαιτητικό κοινό του Super Bowl. H JLo έκανε ήδη την αρχή με ένα νέο κούρεμα.

Η όμορφη Λατίνα τραγουδίστρια, αποφάσισε να αποχωριστεί τη μακριά και πλούσια κόμη της και να κόψει τα μαλλιά της. Έτσι, το μήκος τους φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους της, ενώ ένα διακριτικό φιλάρισμα στη φράντζα δίνει κίνηση στα μαλλιά της, αποδίδοντας ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα από τα νέα trends για τα haircuts του 2020, που τώρα πια έχει και την υπογραφή της Jennifer Lopez, δια χειρός του hair stylist, Chris Appleton.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το κούρεμα είναι ίσως ο πιο εύκολος και στιλάτος τρόπος για να αποφασίσετε να πάτε στο κομμωτήριο, ακόμα κι αν πολύ δύσκολα αποχωρίζεστε τα πλούσια μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.