ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Υπέροχα υγιή μαλλιά για να λάμπετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ελένη Τσούτση

12 Φεβρουαρίου 2020

Υπέροχα υγιή μαλλιά για να λάμπετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε θέλετε να το γιορτάσετε είτε όχι, είναι μία καλή ευκαιρία για να ανανεωθείτε. Και τα μαλλιά φυσικά είναι βασικό συστατικό κάθε ανανέωσης. Ένα boost λάμψης, ένα touch απαλότητας και ακόμα και το πιο απλό χτένισμα θα γοητεύσει. 

Αναμφίβολα, λοιπόν, τα υγιή μαλλιά μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση καθημερινά, πόσο μάλλον σε μία ειδική περίσταση, όπως ο Άγιος Βαλεντίνος. Τα περιποιημένα και καλοφτιαγμένα μαλλιά είναι ένα από τα στοιχεία που συνεισφέρουν τα μέγιστα για μία άψογη εμφάνιση. Φυσικά, το hairstyle όσο κι αν είναι ταιριαστό με το ύφος και το στιλ μας δεν αρκεί. Το σωστό haircare είναι πάντα αυτό που κάνει το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

jenny.gr


Η επιμελής φροντίδα με τα ιδανικά προϊόντα είναι η αρχή όλων. Συμβάλλει στο να φαίνονται τα μαλλιά πιο εντυπωσιακά και πιο δυνατά. Εφόσον λοιπόν, έχετε επιλέξει το κατάλληλο outfit για εκείνη την ημέρα, αλλά και το μακιγιάζ που σας ταιριάζει, εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε και το πιο stylish hair look με απόλυτο πρωταγωνιστή τα λαμπερά μαλλιά.

Πριν λοιπόν, αρχίσετε να φτιάχνετε τα μαλλιά σας, χαρίστε τους την βαθιά θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζονται με τα κατάλληλα προϊόντα τόσο περιποίησης όσο και styling. Ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα και ταλαιπωρημένα, τότε μια extra φροντίδα για να αναδειχθεί καλύτερα και το χρώμα τους είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Λούσιμο

Το πιο βασικό step είναι η διαδικασία του λουσίματος. Είναι η αρχή για τέλεια μαλλιά και ο τρόπος για να τα διατηρήσετε υγιή και καλά ενυδατωμένα. Να σημειώσουμε ότι όταν η εξωτερική επιφάνεια της τρίχας είναι φθαρμένη, τα μαλλιά δείχνουν θαμπά και μόνο τα σωστά προϊόντα μπορούν να τα βοηθήσουν να "αναγεννηθούν".

Η σειρά προϊόντων Silk Repair της Lorvenn είναι ακριβώς ό, τι χρειάζονται τα ξηρά και ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά. Κι αυτό χάρη στα συστατικά τους, την πρωτεΐνη φυσικού μεταξιού και την προβιταμίνη Β5 που αναδομούν, θρέφουν ενώ αναζωογονούν σε βάθος την κουρασμένη τρίχα.

jenny.gr


Το σαμπουάν μαλλιών Silk Repair Shampoo και η μαλακτική κρέμα μαλλιών Silk Repair Conditioning Cream είναι ο συνδυασμός που θα κάνει τα μαλλιά σας να ανακτήσουν τη φυσική τους λάμψη και να αποκτήσουν αντοχή και ελαστικότητα.

jenny.gr
hh

Το μυστικό της περιποίησης, όμως κρύβεται στη μάσκα μαλλιών Silk Repair Masque, η οποία είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά που επανορθώνουν την υφή της τρίχας και κάνουν τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, χωρίς να βαραίνουν.

jenny.gr

Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως όταν τα μαλλιά είναι υγιή, οποιοδήποτε hair look και να υιοθετήσετε, δείχνει υπέροχο και τελειοποιείται με τα κατάλληλα προϊόντα styling. Το Argan Oil Ultra Light Spray είναι το ιδανικό λάδι σε spary που μπορείτε να εφαρμόσετε για προστασία, δύναμη και ενισχυμένη λάμψη. Αρκεί μια μικρή ποσότητα είτε πριν το λούσιμο είτε μετά για να αποκτήσουν τα μαλλιά extra ζωντάνια, ενυδάτωση αλλά και ένα άρωμα φρεσκάδας.

jenny.gr


Φυσικά, εφόσον έχετε κάνει όλη την παραπάνω περιποίηση και έχετε δημιουργήσει ένα stylish χτένισμα, η τελευταία κίνηση που θα κλειδώσει το αποτέλεσμα, είναι να εφαρμόσετε το Extra Strong Hold Spray που θα δώσει διάρκεια και φυσική κίνηση στο look σας. 

jenny.gr

Αυτή η ημέρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε μόνες σας το τέλειο χτένισμα που θα κάνει ακόμη πιο στιλάτη την εμφάνιση σας. Εμπνευστείτε από τα παρακάτω hair looks και μη διστάσετε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό.

1.  Δώστε ένα girly ύφος στο look σας

2. Ένα μαντήλι αρκεί για να γίνει πιο ρομαντική η εμφάνισή σας 

3. Δημιουργήστε ένα ελαφρύ πιάσιμο στα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε ένα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει αμέσως την εικόνα των μαλλιών σας χωρίς πολλή προσπάθεια

Tips:

1. Αποφύγετε το ζεστό νερό στο λούσιμο γιατί αφυδατώνει περισσότερο την τρίχα. Προτιμήστε το χλιαρό νερό ή ακόμα και το κρύο νερό στο ξέβγαλμα.

2. Μην ξεχνάτε να βάζετε conditioner 2-3 φορές την εβδομάδα και να εφαρμόζετε τη μάσκα περιποίησης 1 φορά την εβδομάδα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

3. Όταν σκουπίζετε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο, μην τα τρίβετε με την πετσέτα. Αντίθετα ταμπονάρετέ τα με απαλές κινήσεις για να αποφύγετε τον ηλεκτρισμό τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.