ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς το κοντό κούρεμα θα δείξει άψογο σε σγουρά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2020

Πώς το κοντό κούρεμα θα δείξει άψογο σε σγουρά μαλλιά

Ένα κοντό κούρεμα ίσως δύσκολα το δοκίμαζε μια γυναίκα αφού αισθάνεται ότι οι επιλογές που θα έχει στο καθημερινό styling είναι πολύ περιορισμένες. Όταν όμως τα κοντά μαλλιά είναι σγουρά εκεί όλα αλλάζουν.

Τα φυσικά σγουρά μαλλιά έχουν αγαπηθεί όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας πίσω την εποχή του συνεχούς ισιώματος με εργαλεία styling. Αυτό φυσικά αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός που θα εμπνεύσει τις γυναίκες που λατρεύουν την φυσικότητα να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να την επιλέγουν και στα μαλλιά τους.

Οι εναλλακτικές είναι πολλές και ανάλογα με το σχήμα της μπούκλας που έχουν τα μαλλιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα σχέδια και μήκη κουρέματος, ανάλογα τι ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και με το σωστό styling, το νέο σας hair look θα γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εμφάνισής σας.

Δείτε τα παρακάτω haircuts και εάν έχετε σγουρά μαλλιά, ίσως σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.