ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To έξυπνο trick για να καλύψετε εύκολα τις λευκές ρίζες


Ελένη Τσούτση

16 Μαρτίου 2020

To έξυπνο trick για να καλύψετε εύκολα τις λευκές ρίζες

Τα μαλλιά μας είναι στοιχείο της προσωπικότητάς μας και φροντίζουμε με τα χρόνια να παραμένουν υγιή και λαμπερά. Όμως, έρχεται εκείνη η στιγμή που ξαφνικά βλέπουμε την πρώτη μας λευκή τρίχα να φιγουράρει και σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα.

Στην αρχή, ίσως αγχωθούμε ότι έχουμε μεγαλώσει και ότι μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τις λευκές ρίζες. Τα καλά νέα όμως είναι ότι υπάρχει λύση και σίγουρα μπορούμε να τις καλύψουμε χωρίς καθόλου κόπο. Τη στιγμή λοιπόν που νιώθουμε ανασφάλεια με την εικόνα των μαλλιών μας, μπορούμε με μόνο λίγες κινήσεις να νιώσουμε και πάλι γεμάτες αυτοπεποίθηση.

jenny.gr

Πώς θα γίνει αυτό;

Το Magic Retouch, το πρώτο «μαγικό» spray προσωρινής κάλυψης των λευκών ριζών ήρθε για να μας σώσει στην κυριολεξία. Είναι το πλέον απαραίτητο gadget για τη ρουτίνα των μαλλιών μας και καλύπτει όλες τις ανάγκες των ριζών. Ακριβώς ό, τι αναζητούσαμε σε προϊόν, αφού χρησιμοποιώντας το Μagic Retouch μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, μπορείτε να φρεσκάρετε το χρώμα των μαλλιών σας και να εξαφανίσετε όλες τις ανεπιθύμητες λευκές ρίζες μέχρι το επόμενο λούσιμο.

jenny.gr

Επιτέλους, δεν θα αγχωνόμαστε πια όταν δεν προλαβαίνουμε να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο αφού μπορούμε μόνες μας στο σπίτι εύκολα και γρήγορα να «ανανεώσουμε» τα μαλλιά μας.

Η σειρά Magic Retouch καλύπτει όλες τις ανάγκες των ριζών όπως τις λευκές, τις σκούρες ρίζες αλλά και τους λευκούς κροτάφους ενώ διατίθεται σε 8 αποχρώσεις, ώστε να ανακαλύψετε την απόχρωση που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

jenny.gr
jenny.gr

Για όσες έχουν σκούρες ρίζες, το Magic Retouch Dark Roots είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες που έχουν βάψει τα μαλλιά τους ξανθά αλλά η βάση τους είναι καστανή/μελαχρινή.

jenny.gr

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών που προτιμούν τα μαλλιά τους ξανθά αλλά έχουν σκουρόχρωμη ρίζα, τότε εμπιστευθείτε το Magic Retouch Dark Roots σε 2 αποχρώσεις, το οποίο γίνεται ένα με την πραγματική σας ρίζα – ανοιχτό ξανθό και πιο σκούρο ξανθό χρώμα, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας.

jenny.gr

Για όσες ήρθαν αντιμέτωπες με τις πρώτες λευκές τρίχες στους κροτάφους, υπάρχει το Magic Retouch Precision που αποτελεί το πρώτο βουρτσάκι μαλλιών και τις εξαφανίζει αμέσως μόνο με μια κίνηση. Plus, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Magic Retouch Precision όσο συχνά θέλετε, ενώ το χρώμα απομακρύνεται με το επόμενο λούσιμο. Το εξαιρετικά λεπτό βουρτσάκι ακριβείας σας βοηθάει να καλύψετε τα γκρίζα με απόλυτη ακρίβεια.

Από τη στιγμή που ήρθε στον beauty κόσμο η σειρά Magic Retouch της L’Oréalσίγουρα μπορείτε να καθυστερήσετε για λίγο το ραντεβού σας στο κομμωτήριο και να έχετε το πιο ανανεωμένο hair look.

Δείτε το video:

 

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.