ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 χτενίσματα που θα σας «σώσουν» τις βροχερές μέρες


Ελένη Τσούτση

9 Μαρτίου 2020

3 χτενίσματα που θα σας «σώσουν» τις βροχερές μέρες

Ο καιρός σήμερα δεν είναι ο ιδανικός για τα μαλλιά μας αφού η υγρασία που υπάρχει λόγω της βροχής φριζάρει την τρίχα. Έτσι, αναζητήσαμε το ιδανικό χτένισμα που θα μας "σώσει".

Ίσως να έχετε κάνει το τέλειο ίσιωμα αλλά όταν βγήκατε έξω σήμερα, διαπιστώσατε ότι ο καιρός είχε άλλα σχέδια για εσάς. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή αλλά έχει συμβεί σε όλες μας. Οπότε ψυχραιμία γιατί έχουμε τη λύση. Ένα σωστό χτένισμα μπορεί να φτιάξει τόσο το φριζαρισμένο hair look όσο και τη διάθεσή σας.

Πριν λοιπόν, προλάβουν οι εικόνες του χειμώνα να γίνουν όμορφες αναμνήσεις και οι ανοιξιάτικες μέρες να μπουν για τα καλά στη ζωή μας, ας δοκιμάσουμε χτενίσματα που θα τιθασεύσουν τα φριζαρισμένα μαλλιά.

Σας προτείνουμε τα πιο όμορφα και βολικά χτενίσματα, τα οποία μπορείτε να υιοθετήσετε, συνδυάζοντάς τα με έξυπνα beauty tips που αφορούν στη φροντίδα των μαλλιών.

#1. Ponytail

Κλασική επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες, το ponytail ή αλλιώς αλογοουρά απαιτεί ελάχιστο χρόνο και είναι πάντα stylish. Plus, το ponytail σας δίνει την ευκαιρία να διακοσμήσετε τα μαλλιά σας με όποιο τρόπο θέλετε, χρησιμοποιώντας άλλοτε μίνιμαλ κι άλλοτε πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

#2. Top Knot Bun

Classy ή ατημέλητο το top knot, δηλαδή ο κότσος στο κεφάλι, αποτελεί αγαπημένο χτένισμα πολλών σταρ. Είναι γρήγορος, εύκολος και μπορεί να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις σας όλες τις ώρες της ημέρας και φυσικά σε περίπτωση βροχής

#3. Hat

Ο πιο stylish τρόπος είναι να φορέσετε ένα καπέλο και ειδικά τώρα που ο μπερές είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσετε σε έναν. Σε ποια δεν αρέσει άλλωστε το παριζιάνικο στιλ;