AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Braids: Το cozy hairstyle που απαιτούν οι ημέρες


Ελένη Τσούτση

18 Μαρτίου 2020

Braids: Το cozy hairstyle που απαιτούν οι ημέρες

Μπορεί αυτές τις μέρες να είμαστε σπίτι μας αλλά ας το κάνουμε με στιλ. Ξυπνάμε, σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, φτιάχνουμε καφέ και τρέχουμε στο μπάνιο για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Αφού καθαρίσουμε το πρόσωπο και βάλουμε τις κρέμες μας, χτενίζουμε τα μαλλιά μας και τα κάνουμε πλεξίδες.

Ναι, οι πλεξίδες είναι το ιδανικό hairstyle για αυτές τις μέρες αφού έχουμε χρόνο να πειραματιστούμε με όλα εκείνα τα είδη των πλεξίδων που τόσο καιρό αναρωτιόμασταν πώς γίνονταν. Είναι μια καλή ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο και επιτέλους να τα καταφέρουμε. 

Μπορούμε να κάνουμε μία, δύο, να τα πιάσουμε μισά και να τα πλέξουμε, και αν είμαστε καλές με τα χτενίσματα να κάνουμε ένα στεφάνι. Έτσι, γιατί σήμερα θέλουμε ένα χαλαρό, cozy hairstyle για να περάσουμε την ημέρα μέσα στο σπίτι.

Δείτε το παρακάτω video tutorial και δοκιμάστε να κάνετε όποια πλεξίδα σας αρέσει περισσότερο: