ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ο προσωπικός κομμωτής της Meghan Markle μιλά για την έμπνευση του messy updo της πάλαι ποτέ Δούκισσας


The Jennettes

1 Απριλίου 2020

Ο προσωπικός κομμωτής της Meghan Markle μιλά για την έμπνευση του messy updo της πάλαι ποτέ Δούκισσας

Τώρα πια δεν έχουν καμία υποχρέωση να λογοδοτούν στο παλάτι. Ο λόγος για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα (;) Harry που πλέον δεν έχουν ούτε royal Instagram account.

Έτσι λοιπόν, από εδώ και πέρα όλο και πιο εύκολο θα γίνεται να τρυπώνουμε στη ζωή τους. Κανένα πρωτόκολλο δεν πρέπει να τηρηθεί, καμία δέσμευση δεν υπάρχει, παρά μόνο η θέληση του ζευγαριού. 

Μετά από την πλήρη αποδέσμευση από τον στενό κύκλο του βρετανικού παλατιού, ο προσωπικός κομμωτής της πρώην δούκισσας του Sussex, George Northwood μίλησε στη βρετανική Vogue για τη συνεργασία και τη σχέση που είχε με το ζευγάρι, τα δύο χρόνια που ήταν υπό τη βασιλική επιτήρηση. 

Εκτός από το ότι εκθείασε την Meghan και τον Harry, λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχω απολαύσει κάθε λεπτό τη συνεργασία με αυτό το εκπληκτικό ζευγάρι που όχι μόνο προασπίζει τις μικρές επιχειρήσεις αλλά με έχει διδάξει τόσο πολύ για την ποικιλομορφία, την ισότητα και τη σημασία της καλής ψυχικής υγείας», ο Northwood αποκάλυψε και την έμπνευσή του για το πολυσυζητημένο messy updo της τότε δούκισσας, Meghan Markle. Στόχος ήταν να βρουν ένα χτένισμα που να υπακούει στο βασιλικό πρωτόκολλο αλλά να είναι ταυτόχρονα φρέσκο και σύγχρονο. Έτσι κατέληξαν στο messy bun που πολύ συχνά επέλεγε η Meghan για τις δημόσιες εμφανίσεις της. 

jenny.gr

Η «εκλεπτυσμένη ατέλεια», που όπως είπε ο Northwood ήταν το ζητούμενο για τα μαλλιά της Meghan τελικά επιτεύχθηκε. Έτσι κράτησε την «επαναστάτρια» Meghan κοντά στα πρωτόκολλα, χωρίς ωστόσο να χάσει την προσωπικότητά της. Επιπλέον, το messy bun επανήλθε και τώρα που #μένουμε_σπίτι είναι η κατάλληλη περίοδος για να πειραματιστούμε, και να βρούμε τη δική μας εκδοχή. 

Φωτογραφίες: Splash News/Ideal Images
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.