ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Hilary Duff υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που δεν περιμέναμε ποτέ


Ελένη Τσούτση

13 Απριλίου 2020

Η Hilary Duff υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που δεν περιμέναμε ποτέ

Η Hilary Duff μπορεί να βρίσκεται σε καραντίνα με την οικογένειά της αλλά δεν ξεχνά να κάνει διαφορετικά πράγματα για εκείνη ώστε να φτιάξει η διάθεσή της και να τολμήσει αλλαγές που ίσως σε άλλη περίπτωση να μην δοκίμαζε. 

Η 32χρονη ηθοποιός αποφάσισε να γιορτάσει την ημέρα του Πάσχα με νέο κούρεμα αλλά και νέο χρώμα στα μαλλιά της. Άφησε λίγο για πίσω το ξανθό χρώμα που την έχουμε συνηθίσει και επέλεξε να εμφανιστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα - τιρκουάζ με ανταύγειες σκούρο μπλε και καρέ hairlook. H αλήθεια είναι πως ποτέ δεν περιμέναμε να τη δούμε με αυτό το hair style αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι της ταιριάζει, δίνοντάς της έναν διαφορετικό αέρα.

Φυσικά, οι followers της στο Instagram ενθουσιάστηκαν με το συγκεκριμένο look και δεν σταμάτησαν να της σχολιάζουν πόσο τους αρέσει.

H Hilary δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για μια πραγματική αλλαγή ή φόρεσε περούκα για να δοκιμάσει αν της ταιριάζουν τα τιρκουάζ μαλλιά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.