ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το μυστικό πίσω από τις ανάλαφρες μπούκλες της Meghan Markle


Ελένη Τσούτση

19 Μαΐου 2020

Το μυστικό πίσω από τις ανάλαφρες μπούκλες της Meghan Markle

Η Meghan Markle έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με το στιλ της αλλά και με τα beauty looks, που επιλέγει αφού όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Αυτός φυσικά, δεν είναι άλλος από την κομψότητα και τη φυσικότητα. Όλα τα μέσα ασχολούνται με κάθε της εμφάνιση, τι φόρεσε, αν έβαλε καπέλο ή όχι, και όλες τις λεπτομέρειες, αφού η κάθε της επιλογή γίνεται τάση.

Το signature hairstyle της αναμφίβολα, είναι οι ανάλαφρες μπούκλες και μπορείτε να τις υιοθετήσετε και εσείς, αφού πλέον γνωρίζουμε το μυστικό. Πώς;

Αρχικά, θα πρέπει να στεγνώσετε καλά  τα μαλλιά σας για να μην έχουν υγρασία στις ρίζες. Στη συνέχεια, με μία μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα, τυλίγετε μεγάλες τούφες και τις δουλεύετε με το πιστολάκι, δίνοντας κίνηση προς τα έξω αλλά και προς τα μέσα. Για να έχει διάρκεια το χτένισμα, επιμένουμε σε κάθε τούφα και εφαρμόζουμε hairspray, κυρίως στις ρίζες. Ένα chic χτένισμα που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και είναι ιδανικό για τις πρωινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις σας.

Τo beauty hack, που κάνει επίσης η δούκισσα, για να φαίνονται πάντα λεία τα μαλλιά της, είναι ότι με μια οδοντόβουρτσα τα βουρτσίζει και με ένα ειδικό spray κλειδώνει και δίνει διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα.

jenny.gr

 

Dry Texturizing Spray

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.