ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μετά την Kim Kardashian και η Khloé Kardashian υιοθέτησε την απόλυτη τάση της σεζόν στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

25 Μαΐου 2020

Μετά την Kim Kardashian και η Khloé Kardashian υιοθέτησε την απόλυτη τάση της σεζόν στα μαλλιά της

Οι celebrities η μία μετά την άλλη, αλλάζουν τα μαλλιά σε περίοδο πανδημίας και φυσικά, επιλέγουν όλες τις τελευταίες τάσεις που θα βλέπουμε παντού γύρω μας. Οι αδερφές Kardashians δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη μεγάλη λίστα και η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασαν.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτη η Kim πόζαρε ξανθιά, αφήνοντας πίσω της το signature black hairstyle και τώρα η Khloé Kardashian εμφανίστηκε με ανανεωμένο hair look που μας χάρισε την απαραίτητη έμπνευση για το καλοκαίρι. Η Khloé δεν είναι πλέον ξανθιά αλλά έβαψε τα μαλλιά της bronde, ένα χρώμα που της ταιριάζει πολύ.

jenny.gr

Τι είναι το bronde;

Το bronde είναι ένα χρώμα που προέρχεται από τις λέξεις brunette και blonde και πράγματι είναι ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό. Η προσωπική της hair colorist, Tracey Cunningham, έδειξε το νέο look και όπως ήταν αναμενόμενο, το post συγκέντρωσε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια likes και άλλα τόσα comments από fans που λάτρεψαν την νέα εκδοχή της Khloe Kardashian.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.