ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chunky highlights: H Kylie Jenner υιοθέτησε την αγαπημένη τάση των celebrities στα μαλλιά της 


The Jennettes

1 Ιουνίου 2020

Chunky highlights: H Kylie Jenner υιοθέτησε την αγαπημένη τάση των celebrities στα μαλλιά της 

Η Kylie Jenner κατάφερε και πάλι να στρέψει τα βλέμματα επάνω της αλλά αυτή τη φορά με το νέο της hair look. Η ίδια λατρεύει να αλλάζει τα μαλλιά της και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζει διαφορετικά hair looks ώστε να καταλήξει στο ιδανικό για εκείνη. Η τελευταία τάση που επέλεξε είναι τα chunky highlights που ολοένα και περισσότερα it girls αλλά και celebrities αγαπούν και θέλουν να δοκιμάσουν. 

 Τι είναι τα chunky highlights; 

Δύο ανοιχτόχρωμες τούφες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, φωτίζοντας όλο το πρόσωπο. Μάλιστα πρώτη η Jennifer Lopez ζήτησε από τον hairstylist της να δημιουργήσει blond highlights και το αποτέλεσμα της ταιριάζει πολύ. 'Αλλωστε τα '90s έχουν επιστρέψει δυναμικά και είναι γνωστό ότι η Kylie Jenner τα λατρεύει και  θέλει να ακολουθεί τις επιρροές τόσο στο ντύσιμο όσο και στα beauty looks. Έτσι ήταν θέμα χρόνου να την  δούμε να κάνει αυτά τα chunky highlights που είναι σήμα κατατεθέν της δεκαετίας αυτής.

Εμπνευστείτε από την αλλαγή της,  καθώς αν αναζητάτε μια stylish αλλαγή στα μαλλιά σας, είναι η ιδανική.

jenny.gr

jenny.gr

photo:@kyliejenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.