ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beach Waves: Επιλέγουμε αυτό το hairstyle από το πρωί μέχρι το βράδυ


Ελένη Τσούτση

16 Ιουνίου 2020

Beach Waves: Επιλέγουμε αυτό το hairstyle από το πρωί μέχρι το βράδυ

Καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτες ώρες στην παραλία και φυσικά το αγαπημένο μας ατημέλητο look, beach waves που μπορούμε να κάνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άλλωστε αν δεν αφεθείτε ελεύθερες τώρα που τα πάντα είναι υπέρ σας - ακόμη και η ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα - τότε πότε;

Το αίσθημα του να αφήνεις τα μαλλιά σου τόσο ελεύθερα και sexy χωρίς να έχεις κάτσει άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη κάνοντας styling, είναι απλά μοναδικό και το καλοκαίρι μπορεί να συμβεί. Πώς; 

#1. Για να καταφέρουμε αυτό το hairstyle, χρειαζόμαστε ένα βασικό προϊόν, το salt spray. Το ψεκάζουμε στις άκρες, σε νωπά μαλλιά, ενώ παράλληλα δίνουμε κίνηση με τα δάχτυλά μας, τσαλακώνοντας ελαφρώς στις άκρες.

jenny.gr

 L'Oreal  Wave Mist Hair Styling Spray 

#2. Στεγνώνουμε τα μαλλιά με πιστολάκι, ενώ παράλληλα τα ανακατεύουμε για να έχουν messy style και στο τέλος αν χρειαστεί σε κάποιες τούφες ψεκάζουμε ξανά salt spray.

Επιλέγουμε το συγκεκριμένο hairlook ακόμα και για το γραφείο. Είναι πιο sexy και ανέμελο από αυτό που επιλέγουμε συνήθως, ωστόσο μπορούμε να τα πιάσουμε και να κάνουμε έναν ατημέλητο κότσο ή κοτσίδα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.