AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Victoria Beckham έκανε την πιο καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της και μας ενθουσίασε


Ελένη Τσούτση

19 Ιουνίου 2020

H Victoria Beckham έκανε την πιο καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της και μας ενθουσίασε

Η Victoria Beckham είτε με μακριά μαλλιά είτε με ένα σοφιστικέ καρέ κούρεμα μάς εκπλήσσει πάντοτε καθώς τα μαλλιά της είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των εμφανίσεων της, αποπνέοντας αβίαστη κομψότητα.

Φυσικά, αυτό το chic αποτέλεσμα δεν το οφείλει μόνο στους experts που έχει εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια και φροντίζουν την εικόνα της, αλλά και στις δικές της beauty επιλογές, στις οποίες παραμένει πιστή. Φέτος, όμως το καλοκαίρι έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της, που σίγουρα θα λέγαμε ότι της ταιριάζει πολύ και χαρίζει μια φρεσκάδα στην εικόνα της.

Η ίδια από καστανή έγινε καστανόξανθη, υιοθετώντας ξανθές ανταύγειες. Στις τελευταίες φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, παρατηρήσαμε τη νέα της εικόνα και δεν θα μπορούσαμε να μην κρατήσουμε σημειώσεις για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά μας.

https://instagram.com/p/CBiYAioJ3NK/https://instagram.com/p/CBnGte9pewg/

Κεντρική πηγή φωτογραφίας: Getty Images