ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

O άγγελος της Victoria Secret, Taylor Hill, υιοθέτησε το πιο chic haircut δίνοντάς μας έμπνευση για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2020

O  άγγελος της Victoria Secret, Taylor Hill, υιοθέτησε το πιο chic haircut δίνοντάς μας έμπνευση για το καλοκαίρι

Το εντυπωσιακό μοντέλο, Taylor Hill ως πρώην άγγελος της Victoria Secret, και έχοντας περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες γνωρίζει πολύ καλά να μας χαρίζει έμπνευση με τις επιλογές που κάνει τόσο στο μακιγιάζ της όσο και στα μαλλιά της.

Αν λοιπόν, είστε στη κατηγορία των γυναικών, που έχετε πλούσια μακριά μαλλιά και θέλετε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εικόνα σας εν όψει του καλοκαιριού, τότε η Ηill αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για εσάς.

Η ίδια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, που την δείχνουν να ποζάρει με τα πλούσια μακριά μαλλιά της και από την άλλη με ένα κοντό καρέ, που το επιμελήθηκε ο προσωπικός της κομμωτής. Το καρέ την έκανε να δείχνει ακόμη πιο νέα και φρέσκια αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην σημειώσουμε ότι και η μακριά της κώμη είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Εκτός βέβαια από την αλλαγή στο hair look της, προσέξαμε και το παιχνιδιάρικο μανικιούρ της αφού επέλεξε μια έντονη απόχρωση για κάθε της νύχι, δημιουργώντας την απόλυτη τάση του καλοκαιριού στα νύχια, τα rainbow nails.

https://instagram.com/p/CBv3jQoBrUr/https://instagram.com/p/CB1QnCnB0ai/

Δείτε ακόμη: Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της μέχρι σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.