ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kylie Jenner μάς έδειξε το πιο ανατρεπτικό hair look που έχει υιοθετήσει ποτέ και μας δίχασε


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2020

Η Kylie Jenner μάς έδειξε το πιο ανατρεπτικό hair look που έχει υιοθετήσει ποτέ και μας δίχασε

Η Kylie Jenner κατάφερε και πάλι να στρέψει τα βλέμματα επάνω της αλλά αυτή τη φορά με το νέο της hair look. Η ίδια λατρεύει να αλλάζει τα μαλλιά της και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζει διαφορετικά hair looks ώστε να καταλήξει στο ιδανικό για εκείνη. Μετά καραντίνα – εποχή βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να θέλουν να πειραματίζονται με το χρώμα και να μην φοβούνται να δοκιμάσουν ακόμη και αποχρώσεις που ίσως παλαιότερα δεν θα επέλεγαν.

Η Kylie λοιπόν, πλησιάζει περισσότερο τον girly εαυτό της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη νέα της εμφάνιση. Ποζάρει με το νέο look στα μαλλιά της και η αλήθεια είναι ότι μας δίχασε. Η ίδια έχει πλέον ροζ μαλλιά, μία από τις top τάσεις των τελευταίων σεζόν. Βέβαια όπως καταλαβαίνουμε, δυσκολεύεται να αποχωριστεί τα extensions, παρόλο που μάλλον θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη.

https://instagram.com/p/CCAAEmsnJiD/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.