ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα πιο stylish κουρέματα για τις γυναίκες άνω των 40


Ελένη Τσούτση

30 Ιουνίου 2020

Τα πιο stylish κουρέματα για τις γυναίκες άνω των 40

Στα κουρέματα δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Kάθε γυναίκα άσχετα από την ηλικία της οφείλει να βρει το ιδανικό hair look που θα της χαρίσει τόσο τη φρεσκάδα όσο και την ανανέωση που χρειάζεται. Υπάρχουν βέβαια μερικά κουρέματα που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 40 καθώς χρειάζονται λιγότερο χρόνο για styling και ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό είναι το ζητούμενο ειδικά όσο μεγαλώνουμε.

Το ζητούμενο είναι ένα κούρεμα που να προσφέρει όγκο και να καλύπτει τα σημάδια γήρανσης από το πρόσωπο. Δεν είναι λίγες οι stars που κατά καιρούς, έχουν βρει τα ιδανικά hair looks για την ηλικία τους και μας κάνουν να θέλουμε να τις μιμηθούμε. Η Charlize Theron, η Victoria Beckham και άλλες stars δεν αμελούν ποτέ να κάνουν την αλλαγή που ταιριάζει στην ηλικία τους.

Δείτε τα top κουρέματα που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 40:

#1.Αυστηρό καρέ, όπως η Monica Bellucci

https://instagram.com/p/B2uPmvrCIFI/

Το αυστηρό καρέ δείχνει πάντα κομψό και δίνει τύπο σε κάθε γυναίκα.

#2. Pixie look

https://instagram.com/p/CCDzsaWDYU3/


Όσο πιο τολμηρό είναι το pixie look, τόσο πιο stylish δείχνει. Μάλιστα, αποτελεί την τέλεια επιλογή για να δείχνουν τα μαλλιά πιο πλούσια και περιποιημένα κάθε ώρα.

#3. Μακρύ pixie

https://instagram.com/p/B-1jwZFgBW2/


Μια άλλη λύση είναι ένα μακρύ pixie look που χαρίζει όγκο χωρίς να σας δεσμεύει. Plus, πιο εύκολα θα μακρύνετε τα μαλλιά σας.

#4. Αφέλειες

https://instagram.com/p/BtK0zIHD6_8/


Αν θέλετε να κάνετε μια safe αλλαγή και όχι μια ριζική, τότε οι αφέλειες είναι η ιδανική επιλογή για εσάς καθώς κρύβουν χρόνια και καλύπτουν τις ρυτίδες, ενώ γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.