ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Rosie Huntington Whiteley υιοθέτησε το πιο κομψό πεντικιούρ που θα αναδείξει το μαύρισμά σας


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2020

Η Rosie Huntington Whiteley υιοθέτησε το πιο κομψό πεντικιούρ που θα αναδείξει το μαύρισμά σας

Το πρώην top model, Rosie Huntington Whiteley, φροντίζει το τελευταίο διάστημα να μας χαρίζει έμπνευση μέσα από τα beauty looks της τόσο για τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της όσο και για τα νύχια της. Μάλιστα, η ίδια πλέον είναι και Youtuber με το δικό της κανάλι που μοιράζεται όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Η Rosie όπως αποκαλύπτει, λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιεροτελεστία.

Ήδη την ακολουθούν εκατομμύρια θαυμάστριες, που αναμένουν να μάθουν όλα τα beauty tips της. Όπως φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram έχει υιοθετήσει μια πιο minimal αισθητική και μας δείχνει το καλοκαιρινό της πεντικιούρ. Έδωσε στα άκρα των ποδιών της έναν καθαρό τόνο που ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά σύνολα και φυσικά με την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Είναι η τέλεια επιλογή αφού το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Ειδικά, αν φέτος το καλοκαίρι είστε καλεσμένες σε γάμο, το συγκεκριμένο πεντικιούρ θα αναδείξει μοναδικά τα πόδια σας.

https://instagram.com/p/CAyUm8jHQZQ/

 

Korres Gel Effect Nail Colour

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.