ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Sharon Stone έκανε το ιδανικό κούρεμα που κάθε γυναίκα άνω των 50 θα ήθελε να υιοθετήσει


Ελένη Τσούτση

9 Ιουλίου 2020

H Sharon Stone έκανε το ιδανικό κούρεμα που κάθε γυναίκα άνω των 50 θα ήθελε να υιοθετήσει

Η Sharon Stone είναι από τις stars του Hollywood που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπνέει με τα beauty looks που επιλέγει αφού κάθε δεκαετία της ζωής της φροντίζει να την αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Στα 62 της χρόνια είναι πιο φινετσάτη και σικάτη από ποτέ καθώς προσέχει να υιοθετεί τάσεις, που την κολακεύουν και πάντα έχουν μια minimal αισθητική.

Πρόσφατα, μας έδειξε το νέο της κούρεμα και η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασε για άλλη μια φορά. Είναι το ιδανικό hair look για κάθε γυναίκα άνω των 50, ένα ατημέλητο pixie look που τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της και την κάνει να δείχνει νεότερη δέκα χρόνια. Τι άλλο θα επιζητούσε μια γυναίκα από μια αλλαγή στα μαλλιά της;

Αν λοιπόν, βρίσκεστε σε δίλημμα για το ποιο θα είναι το επόμενο κούρεμά σας, τότε εμπνευστείτε από το παρακάτω post, που δημοσίευσε η Sharon Stone στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

https://instagram.com/p/CCaIEwupZSQ/

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.