ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Victoria Beckham μόλις έκανε στα νύχια της την πιο hot τάση του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

24 Ιουλίου 2020

H Victoria Beckham μόλις έκανε στα νύχια της την πιο hot τάση του καλοκαιριού

Ενώ όλες οι celebrities ανεβάζουν στο Instagram είτε το νέο τους hair look, είτε το manicure τους εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τις καλύτερες επιλογές που θα σας χαρίσουν την έμπνευση που αναζητάτε το καλοκαίρι. Πρώτη η Kylie Jenner ανέβασε μια φωτογραφία που μας δείχνει το πορτοκαλί μανικιούρ της και τώρα ήρθε η σειρά του πρώην Spice girl και πλέον σχεδιάστριας μόδας, Victoria Beckham.

Η Victoria επέλεξε, όπως έγραψε το απόλυτο χρώμα για τα νύχια της γι' αυτό το καλοκαίρι, που δεν είναι άλλο από το λευκό. Ποζάρει στον φακό, δείχνοντάς μας το manicure της και η αλήθεια είναι ότι είναι κομψό και stylish παράλληλα, ενώ ταιριάζει άψογα με το minimal ύφος που έχει υιοθετήσει η star τα τελευταία χρόνια.

jenny.gr

Plus, η συγκεκριμένη απόχρωση αναδεικνύει μοναδικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Aν λοιπόν έχετε κλείσει ραντεβού για να φτιάξετε τα νύχια σας τότε σκεφτείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Victoria που αφενός θα ταιριάζει με όλα σας τα καλοκαιρινά σύνολα και αφετέρου θα δείχνει πάντα τα άκρα σας κομψά και περιποιημένα.

Αν όμως θέλετε να κάνετε μόνες σας το manicure σας, δεν έχετε από το να επιλέξετε από τις παρακάτω προτάσεις:

#1. Korres Blanc White

jenny.gr

 Νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

#2. Essie 1 Blanc

jenny.gr

Η απόχρωση της essie που πήρε το όνομά της από το γαλλικό blanc που σημαίνει λευκό είναι το ιδανικό, λευκό του χιονιού που φοριέται είτε μόνο του, είτε στο γαλλικό μανικιούρ. 

#3. Naj-Oleari Oleo Gel Nail Lacquer 02 Milk White

jenny.gr

 Άμεσο χρώμα και λάμψη. Επαγγελματικό βουρτσάκι. Όταν στεγνώσει, αφήνει τα νύχια ελαφρώς αρωματισμένα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.