ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Reborn this way: H beauty editor του #jennygr μεταμορφώνεται σε Jane Birkin


Ελένη Τσούτση

28 Αυγούστου 2020

Reborn this way: H beauty editor του #jennygr μεταμορφώνεται σε Jane Birkin

Είμαστε στις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού και αν κάτι θα με έκανε χαρούμενη, αυτό σίγουρα θα ήταν μια πραγματική ανανέωση αφού η νέα σεζόν είναι μπροστά μας και τι καλύτερο από να την υποδεχτώ με ένα νέο look. Πάντα όταν μιλάμε για ανανέωση σκεφτόμαστε το χρώμα των μαλλιών μας.

Αυτή η χρονιά λοιπόν επειδή ήταν λίγο περίεργη για όλους μας σκέφτηκα ότι επιτέλους θα ήθελα να τολμήσω κάτι διαφορετικό, κάτι που θα με μεταμόρφωνε! Αντί απλά να αναζητήσω μια απόχρωση που θα ήθελα να κάνω σκέφτηκα ποιο beauty icon θαυμάζω και πραγματικά μου αρέσουν τόσο τα μαλλιά της όσο και το προσωπικό του στιλ.

Έτσι επισκέφτηκα την hair designer Δήμητρα Δανίκα η οποία με εντυπωσίασε τόσο με την προσωπική της αισθητική όσο και με τον τρόπο που προσεγγίζει την δουλειά της και καταλήξαμε ότι η μεγάλη αλλαγή θα έχει ένα όνομα - Jane Birkin.

H συνταγή της ανεπιτήδευτης γοητείας της Jane Βirkin και φυσικά το signature hair look της ήταν οι κύριοι λόγοι για να μας εμπνεύσει για αυτή την αλλαγή.

Στα τέλη των 60's, η Jane Birkin κατάφερε να χτίσει τη φιγούρα που καθόρισε την νέα γενιά των απανταχού it girls της Γαλλίας: Μακριά μαλλιά με αφέλειες, κάποιες φορές ατημέλητα πιασμένα σε ένα όμορφο σινιόν κότσο και ελάχιστο make up. To casual ντύσιμό της ήταν αθώο-ένοχο με hippy πινελιές, blue jean και ψάθινη τσάντα χωρίς όμως να ξεφεύγει από τις αρχές του αυθεντικού French girl.

Δείτε το video της αλλαγής:

https://www.youtube.com/watch?v=lgQ9atezi58

Ευχαριστούμε πολύ την hair expert, Δήμητρα Δανίκα, για τη μεταμόρφωση όσο και για την υπέροχη φιλοξενία στον χώρο της.

Video / Φωτογραφία: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.