ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Επιστροφή στην πόλη και 3 τρόποι για να ανανεώσετε εύκολα το hairstyle σας


The Jennettes

28 Αυγούστου 2020

Επιστροφή στην πόλη και 3 τρόποι για να ανανεώσετε εύκολα το hairstyle σας

Η επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές απαιτεί κι ένα είδος ανανέωσης. Σίγουρα, το καλοκαίρι έχει αφήσει τα σημάδια του, μα με την μαυρισμένη επιδερμίδα, μα με ένα φυσικό ξάνοιγμα στα μαλλιά, αλλά χρειάζεται και λίγο προσωπική επέμβαση στο styling. Κι επειδή ακόμα ο καιρός απαιτεί άκρως καλοκαιρινά ρούχα, η μικροαλλαγές είναι αυτές που θα "σώσουν" τα looks της πόλης της αυτές της μέρες. 

Ο πιο εύκολος τρόπος λοιπόν, για να φέρετε την ανανέωση είναι να πειράξετε λίγο τα μαλλιά σας. Το πιθανότερο είναι να περιμένετε το ραντεβού στο κομμωτήριο, αλλά μέχρι τότε μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα πολύχρωμο μαντήλι. Είτε πιάσετε τα μαλλιά σας μία αλογουρά, είτε ένα χαμηλό updo, υπάρχει τρόπος να εντάξετε το μαντήλι στο χτένισμα, χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο. 

Low ponytail + μαντήλι

https://instagram.com/p/CCF5GnSodnq/

Blue jeans κι ένα λευκό πουκάμισο ή t-shirt είναι πάντα ο πιο safe συνδυασμός για κάθε εποχή. Αν το προσθέτε ένα ζευγάρι κρίκους, τότε το χαμηλό ponytail τυλιγμένο με το μαντήλι σας θα σας χαρίσει ένα άψογο back to the city outfit. 

Messy hair + μαντήλι

jenny.gr

Ένα χρωματιστό φόρεμα κι ένα πολύχρωμο μαντήλι δεμένο γύρω από το κεφάλι σαν στέκα είναι ο πιο εύκολος συνδυασμός, ιδανικός για τις βόλτες στην πόλη πρωί ή απόγευμα.  

Low bun + μαντήλι

jenny.gr

Φυσικά οι midi φούστες τέτοιες μέρες έχουν την τιμητική τους. Ταιριάξτε τη δική σας με το αγαπημένο σας top και πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο. Αν τον τυλίξετε και με ένα μαντήλι, τότε χωρίς κόπο θα απογειώσετε το outfit σας.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.