ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το hairlook της Ariana Grande στα MTV VMA είναι ιδανικό για την "back to school" περίοδο


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2020

Το hairlook της Ariana Grande στα MTV VMA είναι ιδανικό για την "back to school" περίοδο

Με δυσκολία και προφυλάξεις τελικά τα MTV Video Music Awards τελέσθηκαν. Ταπεινά, αναλογικά με το παρελθόν, αλλά ικανά να αφήσουν περιθώρια σχολιασμού. Εξάλλου, τα βραβεία αποτελούσαν πάντα για τους stars ένα πεδίο να ξεκινούν τα δικά τους trends. Κι αυτό έκανε και η Ariana Grande. Η νεαρή star εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό hairlook, το οποίο θυμίζει ελαφρώς περασμένες δεκαετίες.

Από γλυκιά μελαχρινή, η Ariana μετατράπηκε σε μία παιχνιδιάρα ξανθιά, κατά το ήμισυ. Τα pigtails που διάλεξε για το hairlook της βραδιάς ήταν ιδανικά για να αναδείξουν τα ombre haighlights των μαλλιών. Υπεύθυνη γι' αυτό είναι η hairstylist Josh Liu, η οποία ονόμασε εύστοχα το χτένισμα, "twin ponies".

https://instagram.com/p/CEiEJhMn-TN/

Η Ariana Grande εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την Lady Gaga και από τις αναρτήσεις της μάλλον απόλαυσε τόσο την συνύπαρξη on stage, όσο και τον αέρα που της έδιναν τα κοριτσίστικα κοτσιδάκια της.

https://instagram.com/p/CEipprXl1f7/

Τα είχαμε ελαφρώς ξεχάσει αυτά τα κοτσιδάκια, αλλά φαίνεται ότι η καραντίνα έκανε πολλούς να ανατρέξουν στο παρελθόν και το "Spice Girls" effect μάλλον παραμένει αναλλοίωτο, επηρεάζοντας την έμπνευση των hairstylists.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.