ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα top nail trends για το φθινόπωρο που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2020

Τα top nail trends για το φθινόπωρο που θα λατρέψετε

Μπορεί να μην θέλαμε να τελειώσει αυτό το καλοκαίρι αλλά ας σκεφτούμε ότι τη νέα σεζόν θα ανανεωθούμε καθώς τα νέα trends είναι εδώ και υπόσχονται να μας συνεπάρουν. Για τα άκρα μας λοιπόν, οι τάσεις αυτή τη σεζόν δείχνουν ότι θα ενθουσιάσουν τις περισσότερες γυναίκες είτε είναι λάτρεις του minimal nail art είτε των τολμηρών αποχρώσεων.

Στα catwalk των διάσημων οίκων μόδας, οι κορυφαίοι nail artists έδωσαν το στίγμα για την περίοδο Φθινόπωρο μέσα από τις επιλογές που έκαναν στο βάψιμο των νυχιών των μοντέλων. Από τα ιδιαίτερα σκούρα χρώματα μέχρι τα multicolored νύχια και φυσικά τις pastel αποχρώσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα λατρέψετε ακόμη περισσότερο να περιποιείστε τα άκρα σας.

Εμπνευστείτε για το επόμενο fall manicure που θα γίνει το statement κομμάτι του look σας.

https://instagram.com/p/CDhrhorgXpShttps://instagram.com/p/CE12QWFjtuHhttps://instagram.com/p/CCEnxy4HIghhttps://instagram.com/p/CE2KZNwDxjphttps://instagram.com/p/CD1zLkxhuHZ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.