ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτή είναι η "καστανόξανθη" απόχρωση που θα θέλουμε να κάνουμε το φετινό φθινόπωρο στα μαλλιά μας


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή είναι η "καστανόξανθη" απόχρωση που θα θέλουμε να κάνουμε το φετινό φθινόπωρο στα μαλλιά μας

Μπορεί ακόμα ο καιρός να θυμίζει καλοκαίρι, να μας κρατά μακριά από υποχρεώσεις και κοντά σε θάλασσες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η νέα σεζόν είναι ήδη εδώ. Κι αν την είχαμε συνηθίσει με μία ελαφριά πτώση θερμοκρασίας, που μας προετοίμαζε για το φθινόπωρο, μάλλον φέτος πρέπει να το ξεχάσουμε και να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι με καλοκαιρινό σκηνικό θα ξεκινήσουμε σχολεία, δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις. 

Είτε έτσι όμως, είτε αλλιώς, η νέα σεζόν μαζί της φέρνει και μικροαλλαγές. Άλλες καλοδεχούμενες, άλλες αναγκαστικές, αλλά όλες απαραραίτητες. Στις καλοδεχούμενες λοιπόν, εντάσσονται αυτές στα μαλλιά. Μία ανανέωση επιβάλλεται για να νιώσουμε όλες καλύτερα και η αλλαγή στο χρώμα είναι μέσα στις επιλογές. 

Αν είστε στο mood "αλλαγή/ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών", τότε οι διάσημες κυρίες δίνουν τη λύση για το πιο γλυκό κι "εύκολο" χρώμα. Δεν είναι ούτε καστανό, ούτε ξανθό. Λέγεται "toffee" και είναι εύκολο να ταιριάξει σχεδόν σε όλες. Η Chrissy Teigen και η Beyoncé έχουν κάνει την αρχή κι εμείς απλά θα πάρουμε έμπνευση. 

jenny.gr

Η Beyoncé δείχνει μία πιο φωτεινή πλευρά του toffee haircolor, ιδανική για όσες θέλετε να αρχίσετε να διώχνετε το ξανθό.

jenny.gr

 Η Chrissy Teigen είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της πιο καραμελένιας απόχρωσης τoυ toffee, που σίγουρα θα γλυκάνει τις πιο καστανές. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.