ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το stylish κούρεμα που ταιριάζει στις γυναίκες άνω των 40


Ελένη Τσούτση

18 Σεπτεμβρίου 2020

Το stylish κούρεμα που ταιριάζει στις γυναίκες άνω των 40

Τα μαλλιά σίγουρα δεν έχουν ηλικία. Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, μπορείτε να κάνετε όποιο κούρεμα, χρώμα ή χτένισμα θέλετε. Νιώθετε πως θέλετε να κόψετε αφέλειες ή καρέ; Οι τάσεις αυτό το διάστημα καλύπτουν κάθε γούστο κι εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αποφασίσετε ποιο κούρεμα θα κάνετε αυτή τη φορά.

Αν παρόλα αυτά θέλετε λίγη βοήθεια, να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει ένα κούρεμα που κερδίζει τα υπόλοιπα από τις γυναίκες που είναι 40something. Σύμφωνα λοιπόν, με αρκετούς celebrity hairstylists, αυτό είναι το καρέ σε όλα τα μήκη, είτε πολύ κοντό, κοντό ή μακρύ.

Είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, μετά την ηλικία των 40. Κλασικό, διαχρονικό, κομψό, ιδανικό για κάθε σχήμα προσώπου ενώ χαρίζει μια δυναμικότητα στο στιλ. Φυσικά δεν χρειάζεται πολύ styling και πάντα μπορεί να αποκτήσει μοντέρνα διάθεση, αν επιλέξετε σπαστό ή σγουρό στιλ.

Από την άλλη, ένα αυστηρό ίσιωμα ή μια κοτσίδα είναι πάντα chic and elegant. Το καρέ μαλλί έχει χαρακτήρα και αυτό αναζητά κάθε γυναίκα σε μία από τις καλύτερες ηλικίες, που είναι τα 40. Επιλέξτε το λοιπόν, και κρατήστε το για τις επόμενες δεκαετίες/ Άλλωστε ποτέ δεν είναι out of fashion και δεν πρόκειται να γίνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.