ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To manicure της Hailey Bieber είναι η απόλυτη έμπνευση για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2020

To manicure της Hailey Bieber είναι η απόλυτη έμπνευση για το φθινόπωρο

Η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης για τα νύχια δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση αφού η κάθε εποχή έχει τα "χαρακτηριστικά" της χρώματα αλλά και φυσικά πάντα και κάποια επιπλέον, που επιτάσσει η μόδα. Έμπνευση μπορούμε να πάρουμε από το feed του Instagram, τα fashion girls και τις αγαπημένες μας celebrities.

Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκεται και η Halie Bieber, η οποία αγαπά όλες τις νέες τάσεις, και είναι από τις πρώτες που τις ακολουθούν είτε στο στιλ της είτε στα beauty looks που υιοθετεί. Η ίδια μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram μάς έδειξε το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα, που θα θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς asap.

Το 23χρονο μοντέλο, εκτός από τις girly αποχρώσεις, αγαπά και τα πιο κλασικά και διαχρονικά χρώματα όπως το καφέ και το σκούρο μπορντό. Όπως θα δείτε παρακάτω, τα άκρα της είναι κομψά και ταιριάζουν με το cool στιλ της.

https://instagram.com/p/CFc-Yq4FVT3

#1. Kοrres, Gel Effect Nail Colour  Wine Red

jenny.gr

#2. Essie, Shearling Darling

jenny.gr

#3. Seventeen Studio Rapid Dry Lasting 78

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.