ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Cara Delevingne μόλις υιοθέτησε το πιο rock hair look που έχει κάνει ποτέ


Ελένη Τσούτση

8 Οκτωβρίου 2020

H Cara Delevingne μόλις υιοθέτησε το πιο rock hair look που έχει κάνει ποτέ

Η Cara Delevingne ανήκει στην κατηγορία των μοντέλων που μεταμορφώνεται και γίνεται μια άλλη, όχι μόνο στα fashion shows,  αλλά και στην προσωπική της ζωή. Λατρεύει να πειραματίζεται με το στιλ, το μακιγιάζ, αλλά και τα μαλλιά της. Η Rihanna παρουσίασε τη συλλογή Savage x Fenty vol. 2 lingerie show, και φυσικά εμπιστεύτηκε την καλή της φίλη, Cara για να περπατήσει και να εντυπωσιάσει με τις μοναδικές αναλογίες της.

Αν κάτι όμως, μας κέντρισε το ενδιαφέρον, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία, το νέο hairlook του top model εμπνευσμένο από τα 80s. Πρόκειται για ένα mullet κούρεμα στην πιο extreme μορφή του - με πολύ κοντές αφέλειες, ξυρισμένα στο πλάι και με κάποιες ασύμμετρες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Ο global makeup artist του Fenty Beauty, Hector Espinal ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την συγκεκριμένη αλλαγή και έγραψε: «Όταν η Cara Delevingne λέει more is more! Το πιστεύεις».

Φυσικά, το ανανεωμένο της hair look ήταν περούκα αλλά φανταζόμαστε ότι η Cara είναι μια τολμηρή γυναίκα, που ενδεχομένως θα έκανε και στην πραγματική της ζωή μια τέτοια αλλαγή!

https://instagram.com/p/CF0zjbgpH_rhttps://instagram.com/p/CF7zZjnJ4fu

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.