ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To μεγαλύτερo hair trend για το φθινόπωρο είναι τα κοντά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

8 Οκτωβρίου 2020

To μεγαλύτερo hair trend για το φθινόπωρο είναι τα κοντά μαλλιά

Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας εν όψει φθινοπώρου, αλλά θέλετε και να είστε stylish; Σας έχουμε την απόλυτη τάση για φέτος. Το πιο hot hair trend είναι εδώ, και φυσικά δε θα μπορούσαμε, να μην γράψουμε για το περίφημο bob hair look. Ήδη πολλές διάσημες κυρίες το έχουν υιοθετήσει, και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Plus, το θαυμάσαμε στα catwalks της Εβδομάδας Μόδας και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί και τον επόμενο χρόνο έντονα!

Φέτος, πρόκειται να δούμε πιο συχνά και από τις αφέλειες το στρογγυλεμένο bob. Είναι μία πιο θηλυκή και πιο μαλακή έκδοση και όσες προτιμούν τα κοντά μαλλιά, είναι το ιδανικότερο hair look, που θα τους δώσει αμέσως τέλειο στιλ και τύπο. Αν μάλιστα το ζητήσετε από τον κομμωτή σας - το συγκεκριμένο haircut - τότε ζητήστε του να φιλάρει τις άκρες των μαλλιών σας για ένα πιο ανάλαφρο και girly αποτέλεσμα.

Tip:

Αν επιλέξετε ένα Coco style bob haircut, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα μαλλιά σας να έχουν ένα μήκος. Η φράντζα να είναι πιο κοντή, ίσα να σκεπάζει το μάτι σας και να πέφτει στο πρόσωπό σας.
 
https://instagram.com/p/CF2d2NzBvNShttps://instagram.com/p/CGAchC9BpbY

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.