ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 κομψά manicure που θα αγαπήσετε το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

11 Οκτωβρίου 2020

5 κομψά manicure που θα αγαπήσετε το φθινόπωρο

Πάντα λίγο πριν από κάθε νέα σεζόν, ψάχνουμε όλες εκείνες τις νέες τάσεις - προτάσεις που θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε, ανάλογα πάντοτε με τις προσωπικές μας ανάγκες αλλά και προτιμήσεις. Οι επιλογές είναι πολλές - ξεκινώντας από την κλασική κόκκινη απόχρωση, και καταλήγοντας στο εντυπωσιακό και απόλυτα in-fashion μπορντό.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το κόκκινο έχει την απόλυτη fall διάθεση που αρμόζει στις ημέρες. Ακολουθούν οι σκούρες αποχρώσεις, που θυμίζουν χειμώνα, και έχουν την must, cozy διάθεση, που αρμόζει στην εποχή, αλλά φυσικά και τα pastel χρώματα με μικρές λάμψεις, που θα χαρίσουν ένα φρέσκο vibe.

Για εσάς που αγαπάτε το minimal chic αποτέλεσμα, η μόδα στο nail art για τη σεζόν Φθινόπωρο 2020 βάζει στο παιχνίδι τα διαχρονικά μονόχρωμα νύχια, προσθέτοντας τους μικροσκοπικά σχέδια και διακριτικές, λεπτεπίλεπτες πινελιές, που κάνουν το πολυπόθητο twist.

Εμπνευστείτε! 

https://instagram.com/p/CFidlMRp-Gihttps://instagram.com/p/CFrC9DOBLzThttps://instagram.com/p/CGDfbZYnP10https://instagram.com/p/CETq5-MjYh2https://instagram.com/p/CF-MBW-jwYAhttps://instagram.com/p/CEjsPG6DfOP

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.