ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#haircare: Το συστατικό που ενισχύει το μήκος των μαλλιών σας


Ελένη Τσούτση

18 Οκτωβρίου 2020

#haircare: Το συστατικό που ενισχύει το μήκος των μαλλιών σας

Το αβοκάντο αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά ως απαραίτητο προϊόν ομορφιάς από τις γυναίκες στην Αίγυπτο, οι οποίες το χρησιμοποιούσαν για να ενυδατώσουν τα μαλλιά τους και να τα μακρύνουν πιο εύκολα.

Και δεν χρησιμοποιούμε μόνο το εσωτερικό, τη σάρκα του αβόκαντο στη ρουτίνα ομορφιάς, το λάδι του είναι εξίσου πολύτιμο. Περιέχει βιοτίνη, που ενισχύει και ενυδατώνει τα μαλλιά, και είναι εξαιρετικά πλούσια σε "υγιή" λίπη, πρωτεΐνες, αμινοξέα και βιταμίνες Β και Ε, τα οποία όλα συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. 

Η πιο εύκολη μάσκα μαλλιών λοιπόν, είναι να απλώσουμε έλαιο από αβοκάντο από τις ρίζες έως τις άκρες. Γενικότερα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα υγιή μαλλιά μακραίνουν πιο γρήγορα. Πρέπει να είστε συνεπείς με την περιποίησή τους, όπως ακριβώς κάνετε με το πρόσωπό σας. Από τον καθαρισμό, μέχρι την ενυδάτωση και το styling, είναι σημαντικό να επιλέγετε καλά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της τρίχας σας.

Σε δεύτερη φάση δοκιμάστε μάσκες και DIY συνταγές, με συστατικά που φροντίζουν και ενυδατώνουν την τρίχα σε βάθος.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.