ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Ariana Grande μας δείχνει το κομψό manicure της και μας χαρίζει έμπνευση για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2020

Η Ariana Grande μας δείχνει το κομψό manicure της και μας χαρίζει έμπνευση για το φθινόπωρο

Αν κάτι μας αρέσει να βλέπουμε, αυτό είναι αναμφίβολα τον τρόπο, που οι stars υιοθετούν τα trends στην καθημερινότητά τους. Όταν μιλάμε για trends, εκτός από την μόδα, μεγάλη επιρροή ασκούν και τα beauty trends αφού το ένα επηρεάζει το άλλο και όλα μαζί δημιουργούν ξεχωριστές εικόνες. Η Ariana Grande λοιπόν, εκτός από fashion icon είναι και beauty icon αφού φροντίζει τόσο on stage όσο και εκτός, να είναι περιποιημένη και να πειραματίζεται με τα looks της, διατηρώντας κάποια στοιχεία επάνω της αναλλοίωτα.

Ένα από αυτά, είναι τα μακριά νύχια. Η νεαρή starτα λατρεύει αφού όπως έχει δηλώσει, νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση και πρόσφατα με μία της ανάρτηση στο Instagram, μας έκανε να θέλουμε να την αντιγράψουμε asap.

Ενώ λοιπόν ηχογραφούσε το νέο της album και βρισκόταν στο studio, μας έδειξε το manicure της και ήταν ό,τι πιο κομψό έχουμε δει από την ίδια. Η όμορφη pop star έκανε ένα γαλλικό manicure αλλά με ένα ιδιαίτερο twist αφού η λευκή γραμμή είναι πιο παχιά και όχι λεπτή, όπως έχουμε συνηθίσει. Αυτή η μικρή διαφορά έδωσε άλλο χαρακτήρα στα άκρα της και τα έκανε να δείχνουν ακόμη πιο περιποιημένα, αλλά πάντα stylish.

Εμπνευστείτε!

https://instagram.com/p/CGc533kFcBh/

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.