ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Reborn this way: Η editor του #jennygr, Έλενα Κρητικού μεταμορφώνεται σε Jennifer Lopez, υιοθετώντας το permanent bob haircut των '90s


Έλενα Κρητικού

26 Οκτωβρίου 2020

Reborn this way: Η editor του #jennygr, Έλενα Κρητικού μεταμορφώνεται σε Jennifer Lopez, υιοθετώντας το permanent bob haircut των '90s

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μου έγινε τέτοια εποχή πέντε χρόνια πριν, όταν αποφάσισα να κόψω μια κοτσίδα 22 cm για τη δημιουργία μιας περούκας που προοριζόταν να φτάσει ως δώρο στο κεφαλάκι ενός παιδιού με καρκίνο ή αλωπεκία. Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, αποφάσισα να δοκιμάσω τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταμόρφωση επάνω στα μακριά και ίσια μου μαλλιά, που είχε ως βασική πηγή έμπνευσης τα '90s και τo θρυλικό permanent bob haircut της Jennifer Lopez στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

H αλήθεια είναι πως φλέρταρα πάντα με την ιδέα να υιοθετήσω εκείνο το σαγηνευτικό look, το πιο curly, στο ύψος των ώμων της JLo κι έτσι μαζί με τη μοναδική hair designer, Δήμητρα Δανίκα, βάλαμε μπροστά το νέο κι εντυπωσιακό μας challenge στα πλαίσια του #rebornthisway. Αφέθηκα αμέσως στα χέρια της κι όλα εξελίχθηκαν μαγικά μέσα από μια εντυπωσιακή διαδικασία απόλυτης μεταμόρφωσης, που εξωτερίκευσε μια άγνωστη κι ανεξερεύνητη πλευρά μου, την οποία μέχρι σήμερα δεν είχα ανακαλύψει.

Η εξαιρετική αισθητική που χαρακτηρίζει τη hair expert, και ο τρόπος που προσεγγίζει τη δουλειά της μέσα σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο που θυμίζει εικόνες άλλης εποχής, με έπεισαν από την αρχή, να υιοθετήσω το παλιό και αγαπημένο κούρεμα και το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό! Το διαχρονικό look, που εισέρχεται δυναμικά στα trends κάθε εποχής, αποτέλεσε πάνω μου τη μεγαλύτερη αλλαγή, που έχω κάνει μέχρι σήμερα, και το μόνο σίγουρο είναι πως ήρθε σίγουρα για να μείνει, εκτοξεύοντας καθημερινά, την ψυχολογία μου στα ύψη!

Γιατί όπως λέει και η super stylish star, "Big Hair Big Mood"!

Δείτε το video της αλλαγής:

Ευχαριστούμε πολύ την hair expert, Δήμητρα Δανίκα, για τη μεταμόρφωσή μου μέσω του project "Reborn This Way", όσο και για την υπέροχη φιλοξενία στον χώρο της.

Facebook: https://www.facebook.com/dimitradanika

Instagram: https://www.instagram.com/danikadimitra/?hl=el

Video / Φωτογραφία: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.