ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Lopez μας δείχνει την αγαπημένη της μάσκα που κάνει τα μαλλιά της λεία και λαμπερά


Ελένη Τσούτση

6 Νοεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez μας δείχνει την αγαπημένη της μάσκα που κάνει τα μαλλιά της λεία και λαμπερά

Η Jennifer Lopez είναι το απόλυτο hair icon και όλες μας θέλουμε να μάθουμε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τα λεία και μεταξένια μαλλιά της. Ποια δεν θέλει να έχει τα μαλλιά της; Μια πρόσφατη συνεργασία της star με μια εταιρεία μας έκανε να ανακαλύψουμε περισσότερα για τα μαλλιά της. 

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι τα μαλλιά της είναι αρκετά ταλαιπωρημένα από τις βαφές, τα extensions και τα εργαλεία styling, έτσι αποφάσισε να κάνει μια συνεργασία - έκπληξη. Η ίδια συνεργάστηκε με το brand Hers και δημιούργησαν μια μάσκα μαλλιών, την οποία εφαρμόζει δύο φορές την εβδομάδα και στα δικά της μαλλιά, και έχει δει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της τρίχας.

jenny.gr

Χαρακτηριστικά, η Jennifer δήλωσε:

"Χάρηκα πολύ για τη συνεργασία μου με το brand Hers γιατί ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά για όμορφα μαλλιά και να δημιουργήσουμε αυτά τα πολύ αποτελεσματικά προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Το scrub είναι αποτοξινωτικό και διώχνει τα έλαια και τα νεκρά κύτταρα που έχουν συσσωρευτεί στο τριχωτό της κεφαλής ενώ μυρίζει σαν μια ηλιόλουστη μέρα στον βοτανικό κήπο”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to basics ✨🤍💙

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ακόμη, η μάσκα περιέχει κερατίνη για να βοηθήσει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι πολύ ενυδατική και κάνει τέλεια δουλειά στις αγριεμένες άκρες. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.