ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Lopez μόλις υιοθέτησε ένα hairlook εμπνευσμένο από τα Spice Girls


Ελένη Τσούτση

13 Νοεμβρίου 2020

H Jennifer Lopez μόλις υιοθέτησε ένα hairlook εμπνευσμένο από τα Spice Girls

Η Jennifer Lopez για άλλη μια φορά θα μας φτιάξει τη διάθεση αφού εμφανίστηκε με ένα girly χτένισμα από τα 90s και η εικόνα της μας κάνει να θέλουμε να το δοκιμάσουμε, ακόμη και αν είμαστε στο σπίτι. Αναμφίβολα τα 90’s είναι μια εποχή η οποία της ταιριάζει πολύ και η ίδια λατρεύει να υιοθετεί τόσο τα χτενίσματα όσο και τα outfits της εποχής εκείνης.

Το τελευταίο της hair look είχε έμπνευση από τα Spice Girls και τις iconic εμφανίσεις που έκαναν. Ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, ο οποίος θα λέγαμε πως πλέον ανταγωνίζεται τον εαυτό του, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε δύο space buns.

Είναι από τις τελευταίες hot τάσεις και που έχει κάνει comeback. Μάλιστα, ο Chris Appleton έβαλε τη δική του πινελιά αφού άφησε ελεύθερες τις μπροστινές τούφες και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό! Do it like Jlo!

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.