ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Selena Gomez υιοθέτησε την πιο chic απόχρωση για τον χειμώνα στα νύχια της


Ελένη Τσούτση

15 Νοεμβρίου 2020

Η Selena Gomez υιοθέτησε την πιο chic απόχρωση για τον χειμώνα στα νύχια της

Μαζί με το χειμώνα που πλησιάζει, έρχονται και οι νέες τάσεις, όχι μόνο στη μόδα, αλλά και στην ομορφιά. Ποια γυναίκα δεν θέλει να ανανεώνεται, δοκιμάζοντας τα trends που της ταιριάζουν περισσότερο; 

Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκεται και η Selena Gomez, η οποία αφέθηκε στα μαγικά χέρια του manicurist expert, Tom Bachik και μας χάρισε μια μοναδική εικόνα για τη νέα εποχή. Το μανικιούρ της αποτελεί το απόλυτο beauty inspo, που θα λατρέψουν οι περισσότερες γυναίκες, αφού δεν είναι άλλο από ένα κόκκινο φλογερό χρώμα, το οποίο κάνει τα άκρα της να δείχνουν τόσο περιποιημένα όσο και stylish.

jenny.gr

Αν λοιπόν, σας αρέσουν τα κλασικά μανικιούρ, μπορείτε να το δοκιμάσετε asap, επιλέγοντας κάποιο καθαρό κόκκινο που θα σας αλλάξει τη διάθεση, και ίσως σας βάλει παράλληλα, σε christmas mood. Άλλωστε, το κόκκινο είναι ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων και δύσκολα μπορούμε να του αντισταθούμε!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.