ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Michelle Pfeiffer στα 62 της έγινε κοκκινομάλλα και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ


Ελένη Τσούτση

4 Δεκεμβρίου 2020

H Michelle Pfeiffer στα 62 της έγινε κοκκινομάλλα και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η Michelle Pfeiffer όσο μεγαλώνει, μας αποδεικνύει γιατί πάντα ήταν στη λίστα με τις πιο όμορφες και γοητευτικές stars. Τα ξανθά μαλλιά της είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά της που πολλές γυναίκες λάτρεψαν. Διατήρησε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα στα μαλλιά για πολλές δεκαετίες, και το έκανε σήμα κατατεθέν της.

Όμως στα 62 της, η star αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή που δεν περιμέναμε αφού από ξανθιά έγινε κοκκινομάλλα. Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι τολμηρή αλλά το νέο της look την κάνει ακόμη και φρέσκια και νέα. Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με κόκκινα μακριά μαλλιά και φράντζα ενώ είναι πιο stylish και sexy από ποτέ. Το συγκεκριμένο makeover το έκανε για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην ταινία «French Exit», αλλά εμείς θέλουμε να κρατήσει αυτή την απόχρωση αφού της ταιριάζει απόλυτα.

Εσείς, τι λέτε;

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.