ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Selena Gomez μόλις υιοθέτησε το ιδανικό χρώμα στα νύχια της για τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

7 Δεκεμβρίου 2020

Η Selena Gomez μόλις υιοθέτησε το ιδανικό χρώμα στα νύχια της για τις γιορτές

Οι γιορτές είναι πολύ κοντά μας, και παρά τις περίεργες συνθήκες, τα Χριστούγεννα δεν παύουν να είναι η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου. Σίγουρα, αυτή την περίοδο τα πράγματα δεν είναι ίδια αλλά αξίζει να δώσουμε ένα glam χαρακτήρα με μερικές μικρές πινελιές στο look μας. Ας αρχίσουμε από το μανικιούρ μας, που πάντα μας ανεβάζει τη διάθεση, ειδικά τα Χριστούγεννα όπου οι αποχρώσεις είναι μοναδικές.

Πηγή έμπνευσης για εμάς, αποτέλεσε το πρόσφατο μανικιούρ της Selena Gomez, η οποία έχει αποδείξει ότι λατρεύει να έχει περιποιημένα άκρα με ιδιαίτερες αποχρώσεις, αλλά αυτές τις γιορτές μάς προτείνει το πιο κλασικό χρώμα βερνικιού, ένα φλογερό κόκκινο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Ο Tom Bachik, ο προσωπικός της nail artist δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το νέο μανικιούρ με αφορμή την πρόσφατη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και εμείς κρατάμε σημειώσεις για το επόμενο μανικιούρ μας.

Πώς σας φαίνεται;

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.