ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μέχρι τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

13 Δεκεμβρίου 2020

Πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μέχρι τα Χριστούγεννα

Αν κάτι θέλουμε οι περισσότερες γυναίκες είναι να δείχνουν τα μαλλιά μας όμορφα και λαμπερά όλο το χρόνο, και ιδιαίτερα τις γιορτές που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ένα glam χτένισμα. Ναι, μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά αλλά ακόμη και με τους δικούς μας ανθρώπους να τα περάσουμε, σίγουρα ένα γιορτινό look θα μας κάνει χαρούμενες. #thinkpositive λοιπόν και ας εστιάσουμε στην εντατική φροντίδα των μαλλιών περισσότερο αυτές τις μέρες, κάνοντας το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Η συχνή χρήση της βαφής, των προϊόντων και των διάφορων εργαλείων για μαλλιά, καταστρέφουν την τρίχα. 

Για την καλύτερη φροντίδα των μαλλιών σας και για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα και θα δείτε πολύ σύντομα τα μαλλιά σας να αλλάζουν. Όπως η επιδερμίδα μας, έτσι και τα μαλλιά μας, χρειάζονται την κατάλληλη θρέψη και ενυδάτωση.

Step 1: Καθαρισμός

Μία μικρή ποσότητα σαμπουάν αρκεί για να καθαρίσουμε τα μαλλιά μας, ακόμα και αν είναι μακριά. Κάνουμε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τρίβουμε τις άκρες. Ξεπλένουμε και επαναλαμβάνουμε τον καθαρισμό με τις ίδιες κινήσεις.

jenny.gr
2

TRESemme Keratin Smooth Color With Moroccan Oil Shampoo 

Step 2: Ξεμπέρδεμα & Ενυδάτωση

Το conditioner είναι εξίσου σημαντικό, όπως και το σαμπουάν. Αρκεί μία μικρή ποσότητα στις άκρες για να ξεμπερδέψουμε και να ενυδατώσουμε τα μαλλιά μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται και αφήνουμε το προϊόν για όσα λεπτά χρειάζεται.

jenny.gr
2

Tresemme Keratin Smooth Color With Moroccan Oil Conditioner

Step 3: Extra Ενυδάτωση

Η μάσκα των μαλλιών είναι όπως αυτή που κάνουμε στο πρόσωπό μας. Ανάλογα με τις ανάγκες της τρίχας, κάνουμε μία με δύο φορές μέσα στην εβδομάδα. Επίσης επιλέγουμε προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών μας.

jenny.gr
4

System Professional Fibra-Luxe Oil Mask

Step 4: Χτενίζουμε & Λειαίνουμε

Δεν ξεχνάμε να χτενίσουμε τα μαλλιά μας. Ξεκινώντας χαμηλά από τις άκρες και πηγαίνοντας σταδιακά προς τις ρίζες, με απαλές κινήσεις ξεμπερδεύουμε τα μαλλιά μας και τα κάνουμε λεία και απαλά. Σε αυτό το στάδιο βοηθάει τρομερά το conditioner, το οποίο έχει ήδη ξεμπερδέψει τα μαλλιά μας.

Step 5: Αξεσουάρ για Hairstyle

Είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε καλά αξεσουάρ για τα μαλλιά και να τα χρησιμοποιούμε σωστά. Για παράδειγμα δεν ακουμπάμε το πιστολάκι πάνω στα μαλλιά μας, ούτε αφήνουμε πολύ, την τούφα τυλιγμένη πάνω στο ψαλίδι. Με αυτό τον τρόπο καίμε τα μαλλιά μας και σπάμε τις άκρες μας.

Step 6: Προστατεύουμε την τρίχα μας

Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα μαλλιών, που προστατεύουν την τρίχα πριν εφαρμόσουμε οποιοδήποτε αξεσουάρ που παράγει θερμότητα. 

Step 7: Extra ενυδάτωση

Τα ενυδατικά λάδια που είναι διαθέσιμα στην αγορά, είναι απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα. Τα εφαρμόζουμε στις άκρες σχεδόν καθημερινά, για να έχουμε λείο και απαλό αποτέλεσμα.

jenny.gr

Kérastase Elixir Ultime

Δείτε ακόμη:

Τα αγαπημένα μας καρέ κουρέματα των celebrities

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr