ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Katy Perry μόλις άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ


Ελένη Τσούτση

13 Δεκεμβρίου 2020

Η Katy Perry μόλις άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Όταν οι αγαπημένες μας stars αλλάζουν τα μαλλιά τους είναι από τις αγαπημένες μας στιγμές αφού πάντα αντλούμε ιδέες. Άλλωστε οι hair experts ακολουθούν όλα τα τελευταία hair trends και οι ίδιες τις εμπιστεύονται με τυφλά μάτια. 

 

Μια από αυτές, είναι και η Kate Perry, την οποία μπορεί να την έχουμε μάθει σε ένα συγκεκριμένο στιλ μαλλιών - ξανθό καρέ - αλλά με αφορμή το νέο έτος αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και η αλήθεια είναι ότι μας εντυπωσίασε αφού είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Η Katy Perry λοιπόν, αποφάσισε να πειραματιστεί και να βάλει extensions.Η ίδια ανέβασε το ανανεωμένο της hair look στο Instagram και τα σχόλια θαυμασμού έπεφταν βροχή. Τα μακριά μαλλιά θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις για το 2021 και η Katy ακολούθησε πιστά το νέο trend και της ταιριάζει μοναδικά αφού την κάνει να δείχνει ακόμη πιο stylish και νέα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Δείτε ακόμη:

Τα αγαπημένα μας καρέ κουρέματα των celebrities

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.